Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα με το φορτωμα τραγουδιων

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

algi1PRO InfinityMember since 2010
Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας στο εξης προβλημα εχω τον hercules controler mk4 & το Virtual Dj 7 pro σε ενα macbook pro. Χθες τα εγκατεστησα ολα σε ενα νεο macbook που πηρα. Ενω εχουν γινει ολα κανονικα και οπως πρεπει (σεταρισμα σκληρου δισκου κτλ) γιατι το ειχα ξανακανει και στο προηγουμενο, μου παρουσιαζει το εξης προβλημα: Αν κανω search να μου βρει ενα τραγουδι, μολις το βρει του ζηταω να μου το φορτωσει σε ενα απο τα deck και δεν το φορτωνει βγαζοντας error. Αν απο αριστερα ομως παω στον σκληρο δισκο, βρω τον φακελο-αλμπουμ που εχει το συγκεριμενο τραγουδι και του ζητησω να το φορτωσει στο deck το φορτωνει κανονικοτατα. Τι μπορει να φταιει γιατι δεν λεει να ψαχνεις ετσι για να φορτωσεις ενα τραγουδι τη στιγμη που εχει το search για αυτον ακριβως τον λογο! Χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας, θα περιμενω συμβουλες σας. Σας ευχαριστω πολυ!
 

Posted Mon 29 Oct 12 @ 9:21 am
diarenPRO InfinityMember since 2010
apla perase oli ti mousiki sto laptop kai dokimase an exis to idio provlima .
 

Posted Mon 29 Oct 12 @ 5:13 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Δεν είναι το ίδιο αρχείο. Σώσε κάπου τη local database v6 του σκληρού σου και πήγαινε : config>browser>στην επιλογή drive επέλεξε το σκληρό που χρησιμοποιείς και κάνε check, clean & fix και είσαι οκ. Όταν θα ξανακάνεις search δε θα σου βγάζει πλέον αρχεία που δε θα είναι στο mac σου! (Μη φοβηθείς που θα μικρύνει το μέγεθος της database).
 

Posted Mon 29 Oct 12 @ 7:01 pm
algi1PRO InfinityMember since 2010
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση! Κοιταξτε πως εχει το θεμα, οταν εγκατεστησα το virtual στο mac και τον hercules mk4 και επειδη μου ειχε ξανατυχει πριν 3 χρονια οταν το εγκαθιστουσα παλι σε mac και δεν μου εβγαζε στο search τα τραγουδια που ειχα στον σκληρο, ενας φιλος απλι απο εδω μου συνεστησε να κανω τα εξης (σας κανω copy paste την συμβουλη του τοτε πριν 3 χρονια)
an ola exoun apotyxei tote dokimase kati allo

1. kane backup ta arxeia database

2. pigene config > browser
read id 3 tags = disable
id 3 artist/title = disable
id comments = disable
cover = dont search
search database = add manually
pata ok

3. deksi klik panto sto disko sou sta aristera opos to blepei sto browser tou vdj kai "add to search db"

4. pigene sto browser tou vdj kai deksia pou exei to megethitiko fako kaneis klik kai epilegeis na exei kai to filename!

5. pata * stin anazitisi
tha prepei na sou bgalei ola ta tragoudia

6. 1 klik sto proto, patimeno to shift kai serneis me to pontiki to scroll mexri kato kai meta 1 klik sto teleutaio kai afineis to shift.

7. afou exoun epilegei ola tote kaneis deksi klik pano tous batch > title from filename

8. deksi klik panto sto disko sou sta aristera opos to blepei sto browser tou vdj kai "add to search db"

9. eisai etoimos


tora prepei na douleuei sosta

Και οντως μου δουλεψε σωστα. τα ιδια ακριβως εκανα και τωρα. Στον mac μεσα δεν εχω αλλα αρχεια μουσικης γιατι ειναι καινουργιος. Σεταρισα λοιπον τον σκληρο και παρολα αυτα μου κανει αυτο που σας περιεγραψα στο πρωτο post, δηλαδη οταν κανω search και βρω το κομματι που θελω και του ζητησω να το φορτωσει μου βγαζει error στο deck και δεν μου το φορτωνει σαν να λειπει το αρχειο, ενω αν παω απο αριστερα (εκει που φαινεται ο σκληρος) και παω στον φακελο που περιεχει το τραγουδι και του ζητησω να μου το φορτωσει μου το φορτωνει κανονικα. Να κανω τελικα αυτο που μου λετε η μηπως ειναι αλλη η λυση και πρεπει να κανω κατι αλλο? Θα περιμενω τις πολυτιμες συμβουλες γιατι εχω πελαγωσει! Αν δεν μπορω να κανω search να βρισκω το κομματι και να το φορτωνω αμεσα, δεν εχει νοημα, γιατι μεχρι να ψαξω να βρω το κομματι σε ποιο φακελο το εχω κτλ, ζητω που καηκα! Σας ευχαριστω και παλι
 

Posted Tue 30 Oct 12 @ 2:37 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Να κάνεις αυτό που σου λέμε γιατί είναι σημαντικό και πιθανότατα η λύση του προβλήματός σου. Πήγαινε όμως και στο browser (αριστερά), κάνε δεξί κλικ πάνω στο σκληρό σου και add to search db.
 

Posted Tue 30 Oct 12 @ 3:34 am
Πριν από τρία χρόνια το VirtualDJ ήταν στην έκδοση 5 νομίζω... Άντε να είχε γίνει release της έκδοσης 6.
Από τότε μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά. Είμαστε στην έκδοση 7.2!!!
Αν κρατήσεις κάπου ένα backup των αρχείων XML μπορείς άνετα να "πειραματιστείς" με αυτά που σου λέμε. Δεν θα χάσεις κάτι.

Ερώτηση:
Όταν έκανες εγκατάσταση στο Macbook, πέρα από τον εξωτερικό σκληρό (που είναι ο ίδιος) αντέγραψες τίποτα άλλο από τον παλιό Η/Υ στον καινούργιο;;;
 

Posted Tue 30 Oct 12 @ 3:57 am
algi1PRO InfinityMember since 2010
Εχω ηδη κανει add to search db στο σκληρο. Οχι δεν αντεγραψα τιποτα αλλο απολυτως απο τον παλιο στο καινουργιο! Θα κανω αυτο που λετε κι αν δεν διορθωθει το προβλημα θα σας ενημερωσω και παλι. Και παλι σας ευχαριστω πολυ!
 

Posted Tue 30 Oct 12 @ 4:09 am


(Old topics and forums are automatically closed)