Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Pioneer XDJ Aero

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας και πάλι. Παιδιά θέλω τη γνώμη σας επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την xdj aero. Η σκέψη μου είναι : Έχω 2 line ή phono inputs (π.χ. τα δύο cdj 400 που έχω ή (stand by) το δεύτερο laptop που έχω, ή δύο pick up (στα phono) κ.λ.π., δηλαδή έναν κλασσικό δικάναλο μίκτη. Έχω usb stick (με ότι συνεπάγεται). Έχω άμεση επικοινωνία με wireless με οποιαδήποτε εξωτερική πηγή έχει wireless (και με pc με το rekordbox). Αυτό που απομένει είναι να μάθω αν μπορώ πλέον να το χρησιμοποιήσω και σαν controller του virtual (που είναι και το σημαντικότερο). Αν δεν κάνω λάθος μάλλον αυτό ισχύει μετά την 7.1! Αν είναι έτσι το μόνο που απομένει είναι να μπορώ να μαπάρω τα πλήκτρα του κανονικά και γενικά αν συμπεριφέρεται όπως οι άλλοι controllers (π.χ. όπως η ddj ergo που έχω). Περιμένω απάντησή σας και αν μπορώ να την αγοράσω μέσα από εδώ.

Και κάτι που ξέχασα. : Σε mac mountain lion 10.8.2 λειτουργεί ή πρέπει να περιμένω το..νέο έτος?
 

Posted Fri 26 Oct 12 @ 9:07 am
Η XDJ Aero υποστηρίζεται πλήρως από την έκδοση 7.1 και μετά σαν MIDI Controller, και το πρόγραμμα έχει δικό του έτοιμο mapper που μπορείς αν θέλεις να προσαρμόσεις στις ανάγκες σου (δεν χρειάζεται να φτιάξεις mapper από την αρχή δηλαδή)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ:
Η XDJ Aero για να λειτουργήσει σαν MIDI controller πρέπει να συνδεθεί με τον υπολογιστή με καλώδιο USB. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ασύρματος MIDI Controller. Απλά το ξεκαθαρίζω για να μην υπάρχει παρεξήγηση.
 

Posted Fri 26 Oct 12 @ 9:56 am
Άσχετο: Έχω την εντύπωση οτι κάποιο από τα παιδιά (Apopsis - djdad) είχαν γράψει κάτι για την Aero όταν γύρισαν από Αγγλία αλλά δεν μπορώ να το βρω :(
Σε κάθε περίπτωση περίμενε και την γνώμη τους καθώς την είδαν από κοντά...
 

Posted Fri 26 Oct 12 @ 10:09 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Den asxolithika kai poly me tin XDJ Aero, afou ousiastika plirwneis kati gia to opoio den nomizw oti aksizei. Diathetei asyrmati syndesi me ipad/ipod/iphone kai mporeis na doulepseis asyrmata peran tou midi. Vevaia ola auta ginontai me ena eidiko logismiko tis Pioneer kai kamia sxesi den exei me to VirtualDJ i alla softwares. Gia ta xrimata pou zitaei, den thewrw pws prepei na asxolitheis kai idiaitera
 

Posted Fri 26 Oct 12 @ 11:13 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γιώργο γνωρίζω ότι η επικοινωνία με το pc είναι μέσω καλωδίου. Τώρα με τον mac που ρώτησα δεν πήρα μία απάντηση..

Μιας και συζητάμε για Pioneer θέλω όμως να ρωτήσω κάτι που πριν λίγο αντελήφθη όσον αφορά τη ddj ergo. Σε άλλο θέμα ο Apopsis μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιώ την traktor audio 2 αφού χρησιμοποιώντας την ergo σαν controller δεν υπάρχει λόγος να μη τη χρησιμοποιώ και σαν κάρτα ήχου αφού είναι εξαιρετική. Όλα καλά αλλά αυτό που διαπίστωσα είναι μια καθυστέρηση στην απόκριση (στο πάτημα του play) συγκριτικά με την audio 2, τη maya 44, τα cdj 400, ακόμη και τις akiyama (ares sc 2 & 4). Την παρομοιάζω με τη mixvibes u-mix 44. Έχετε υπ'οψη σας γιατί συμβαίνει αυτό και αν διορθώνεται (με δεδομένο ότι το control panel της έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο)?

 

Posted Fri 26 Oct 12 @ 1:57 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Για να μη σας κουράζω, κατάλαβα τι συμβαίνει. Για καλύτερη απόκριση πρέπει νο buffer size να είναι χαμηλά. Αυτό όμως πιθανότατα να μας δημιουργήσει πρόβλημα με διακοπές στον ήχο. Το ερώτημα πλέον είναι αν υπάρχει τρόπος να πετύχουμε και τα δύο!
 

Posted Sat 27 Oct 12 @ 6:39 am


(Old topics and forums are automatically closed)