Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ MASTER TEMPO ΜΕ ΤΑ TIMECODES ΜΟΥ

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Kαλησπερα! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το προγραμμα virtual dj. Εδω και λιγο καιρο παιζω με το virtual dj και ενα midi controller to denon hc4500 (το μηχανημα σκοτωνει ειναι πολυ γρηγορο σε σχεση με αλλα midi controllers). Απλα εχω ξεχασει να παιζω μουσικη τα κανεις ολα με ενα κουμπι και αυτο ειναι πολυ βαρετο στο τελος θα ξεχασω να μετραω τα τραγουδια. Εχω δοκιμασει μια maya εξωτερικη με time codes tou serato και προγραμμα το virtual dj, ολα επαιζαν σωστα εκτος απο το master tempo. Εχω κανει ακριβως οτι χρειαζεται για να παιξει αλλα παλι master tempo δεν εχω. Θα ηθελα να μου πειτε με ποια καρτα ηχου και με ποια time codes να παιξω αν γνωριζεται. Απλα δεν θελω να αλλαξω το virtual dj με βολευει σαν προγραμμα για καποιες λιστες που εχω φτιαξει με τραγουδια! Η βοηθεια σας θα μου ειναι πολητιμη.Ευχαριστω!
 

Posted Wed 03 Oct 12 @ 10:27 am
Υπάρχει μια ρύθμιση στο πρόγραμμα για το ποιον αλγόριθμο θες να χρησιμοποιείς.
Κανονικά για timecodes συνίσταται η χρήση του Pure Scratch που απενεργοποιεί πλήρως το Master Tempo. Αν έχεις λοιπόν αυτή τη ρύθμιση ενεργοποιημένη τότε στην περίπτωση σου θα πρέπει να την αλλάξεις σε κάποια από τις άλλες δύο επιλογές.
Επίσης να ξέρεις οτι με timecodes το πρόγραμμα πάντα θα απενεργοποιεί το master tempo όταν κάνεις pitch bend.
 

Posted Wed 03 Oct 12 @ 10:36 am
Την συγκεκριμενη ρυθμιση πως την ενεργοποιω? Και αν την ενεργοποιησω θα εχω κανονικα master tempo? Και παλι ευχαριστω για το χρονο σου!
 

Posted Wed 03 Oct 12 @ 4:07 pm


(Old topics and forums are automatically closed)