Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Σύνδεση laptop με cdj Pioneer 2000

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπέρα σε όλους! Παίζω ημιεπαγγελματικα μουσική χρησιμοποιώντας το Virtual DJ 7 Pro μαζί με Hercules RMX... Κι επειδή είμαι εντελώς άσχετος με θέματα ηχοληψιας και συνδέσεων, ένας φίλος μου είπε ότι μπορώ να συνδέσω το laptop μου με τα Pioneer cdj-2000 και να τα χρησιμοποιώ ως controllers. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και τι αγορές ενδεχομένως;

Υ.Γ.: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 

Posted Sat 29 Sep 12 @ 8:56 pm
Για να γίνει αυτό απλά θα συνδέσεις τα Pioneer με δύο καλώδια USB στον υπολογιστή σου και θα εγκαταστήσεις τον ASIO driver της Pioneer.

Απο θέμα αγοράς εκτός από τα δύο καλώδια θα χρειαστεί να αγοράσεις και το VirtualDj PRO Full (μιλάω για γνήσια έκδοση, όχι σπασμένη)

Σημείωση:
Λες οτι έχεις μια Hercules RMX.
Αν την Hercules δεν την αγόρασες μεταχειρισμένη τότε κάνοντας register το serial number της έκδοσης LE που συνόδευε την κονσόλα σου ΕΔΩ θα δικαιούσαι 50% έκπτωση στην αγορά του VirtualDj PRO Full.
Όλοι οι χρήστες του VirtualDj PRO Full δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμίσεις του προγράμματος "εφ' όρου ζωής" καθώς και μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν skins, effects κτλ...
 

Posted Sat 29 Sep 12 @ 11:19 pm
djppkHome userMember since 2008
Sorry για το offtopic:
Χωρίς καμία απολύτως παρεξήγηση,
ημιεπαγγελματικά με CDJ-2000?
Δηλαδή εαν έπαιζες επαγγελματικά τι θα χρησιμοποιούσες?? :Ρ
Εντελώς φιλικά Θάνος.

Sorry και πάλι για το offtopic.
 

Posted Sun 30 Sep 12 @ 8:15 am


(Old topics and forums are automatically closed)