Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Numark virtual vinyl drivers windows 7 32 bit

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Παιδιά καλησπέρα ! Αντιμετόπιζα ένα θεματάκι με το Numark virtual vinyl και τα drivers windows 7 32 bit.. Βρήκα την λύση και είπα να την γράψω εδώ μήπως την χρειαστεί κάποιος !!

Για να δουλέψει λοιπόν η παλιά κλασική numark virtual vinyl και να περαστούν οι drivers κάνουμε τα εξής ..

1) κάνουμε install το Numark cue κανονικά
2) Κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή και με το που ξεκινήσεις πατάμε συνεχώς F8 (δεν το κρατάμε πατημένο το πατάμε συνέχεια δηλαδή πατάμε αφήνουμε πατάμε αφήνουμε) οπότε εμφανίζετε το κρυφό μενού που έχει τις επιλογές ασφαλή λειτουργία κλπ
3) Επελέγουμε την λειτουργία που αναφέρει υπογραφή (Δεν θυμάμαι τι γράφει πάντως αυτο που γράφει θέλει να πεί οτι να ξεκινήσει ο υπολογιστής χωρίς υπογραφές κατι τέτοιο)
4) Με το που μπεί στα windows συνδέουμε το usb της numark virtual vinyl και περιμένουμε να βγάλει το αυτόματο ψάξημο που θα προσπαθήσει να το εγκαταστήσει μόνο του αλλά δεν θα τα καταφέρει..
5) Πάμε στην έναρξη-πίνακας ελέγχου- υλικό και ήχος-Διαχείριση συσκευών και μας ανοίγει ένα παράθυρο όπου βλέπουμε την virtual vinyl ως άγνωστη συσκευή
6) Πατάμε πάνω της με δεξί κλίκ και επιλέγουμε ενημέρωση
7) Μας ανοίγει ένα πινακάκι και επιλέγουμε αναζήτηση στον υπολογιστή (οχι αυτόματη αναζήτηση στο internet!!) και βάζουμε το cd που είχε μαζί η numark virtual vinyl με τους παλιούς drivers !
8) Πάμε στο φάκελο που είναι οι drivers οι οποίοι τελειώνουν σε .sys , και τους επιλέγουμε !
9) πατάμε οκ και κάνει install !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ DRIVERS ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ NUMARK ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ BETA ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!


Αυτά ελπίζω να βοήθησα !

 

Posted Fri 28 Sep 12 @ 11:24 am


(Old topics and forums are automatically closed)