Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: HERCULES MK4 4DECK / 2DECK

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

kalhspera yparxei kapios na me voi8isei 8elw na katevasw auto http://www.virtualdj.com/addons/12669/Hercules_MK4_4deck___2deck.html einai gia to mk4 metatrepei 2 deck se 4 deck ala mou leei pws Your current licenses do not allow you to download Controllers kai fisika to mk4 to exw dilosei sto site an mporei kapios na me boi8isei h estw na mou stilei to maping edw selticus@windowslive.com euxaristw
 

Posted Thu 20 Sep 12 @ 9:03 am
djsadimPRO InfinityMember since 2006
για την έκδοση (LE) που έχεις σου είναι άχρηστο. χρήσιμο είναι μόνο για την pro!!!
 

Posted Thu 20 Sep 12 @ 10:09 am
 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 6:10 pm
Οι κάτοχοι των Limited Edition δεν έχουν πρόσβαση σε mappers,και Tools.

Παρακαλώ μην ζητάτε να σας σταλεί κάτι το οποίο δεν δικαιούστε με βάση τους κανόνες λειτουργίας του forum και της άδειας που συνοδεύει το πρόγραμμα που έχετε. Επανάληψη αντίστοιχης απαίτησης θα οδηγήσει σε κλέιδωμα του λογαριασμού σας.

Κανένας επίσης χρήστης που έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε plugin, δεν εχει το δικαίωμα να αποστείλει/μοιραστεί με άλλους χρήστες οτιδήποτε είναι διαθέσιμο σε αυτή την ιστοσελίδα.

Η LE version δεν μπορεί να φορτώσει κάποιον custom made mapper, όπως επίσης και δεν επιτρέπει την αλλαγή του προεπιλεγμένου (default).

Για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος θα πρέπει να αναβαθμίσεις την LE version σε Pro Full http://www.virtualdj.com/products/oem.html

 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 9:23 pm


(Old topics and forums are automatically closed)