Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Traktor Control S2

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την συγκεκριμενη κονσολα και το αν αξιζει να την αγαρασω!
 

Posted Thu 09 Aug 12 @ 9:08 pm
djppkHome userMember since 2008
Καλημέρα,
ποιός ο λόγος να μπείς στην αντιπροσωπία αυτοκινήτων της Mercedes και να ρωτήσεις αν το Audi A4 είναι καλό μοντέλο, τα χαρακτηριστικά του κτλ???
Είσαι στο επίσημο forum του Virtual Dj, οι ερωτήσεις αφορούν αυτό το πρόγραμμα και μόνο.
Ακόμα και να αξίζει να αγοράσεις τον συγκεκριμένο controller αν δεν τον χρησιμοποιήσεις με το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε ΔΕΝ θα σου προσφέρει ΠΟΤΕ το 100% απο τις δυνατότητες που έχει.
Αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο, καλό θα ήταν να πας να ρωτήσεις σε κάποιο αντίστοιχο forum της N.I.
Αν πάλι θες να αγοράσεις κάποιον controller για να χρησιμοποιείς το Virtual Dj, πίστεψε με υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ καλές και αξιόπιστες λύσεις που θα σου προσφέρουν περισσότερα απο οτι αν αγόραζες εκείνον (π.χ αναβάθμιση σε pro full με έως και 50% έκπτωση στην τιμή του, με οτι συνεπάγεται αυτό).

Φιλικά Θάνος.
 

Posted Fri 10 Aug 12 @ 2:51 am
Απο εμπειρια, μιας και την εχω δουλεψει την κοσνολα ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της. Σε συγκριση με S4 (αυτην την εχω ακριβως πισω απο την πλατη αυτην την στιγμη) θα επερνα και την S2. Δουλευει αψογα με λαπτοπ, και πιο ευχρηστη.
Φιλικα Σακης.

PS. S2+Traktor 2.2.0.3 τα σπανε....Δε νομιζω να βαλεις S2 με Virtual... Oπως ειπε και ο φιλος djppk, δεν αξίζει να αγοράσεις τον συγκεκριμένο controller αν δεν τον χρησιμοποιήσεις με το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε.
 

Posted Thu 16 Aug 12 @ 7:22 pm
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

ΔΕΝ έχουμε "έχθρα" με την Ν.Ι. και τους controller της. Όμως η ίδια η N.I. "κλειδώνει" κάποια χαρακτηριστικά των controller της. Γι αυτό και δεν μπορούν να αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους με άλλα προγράμματα πέραν του Traktor.
 

Posted Tue 21 Aug 12 @ 1:17 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
fligaros wrote :

PS. S2+Traktor 2.2.0.3 τα σπανε....Δε νομιζω να βαλεις S2 με Virtual... Oπως ειπε και ο φιλος djppk, δεν αξίζει να αγοράσεις τον συγκεκριμένο controller αν δεν τον χρησιμοποιήσεις με το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε.
μετα απο εμπειρια με τον χ1 σε ενα event και traktor με το τελευταιο update (αγορασμενο) μπορω να πω οτι το τελευταιο τρακτορ ειναι απλα ασταθες... οσο παει βαραινει και πιο πολυ..(εννοειται σε διπυρηνο λαπτοπ με 4αρα μνημη σετταρισμενο μονο για μουσικη κλπ) οσο για το s2 k s4 θα πω απλα πως αν δεν εισαι κολημενος με το τρακτορ (και βαριεσαι να μαπαρεις αλλη κονσολα) δεν υπαρχει πραγματικα κανενας λογος να το αγορασεις... παρε denon που απλα γαμει..(σε ολα!)

 

Posted Thu 06 Sep 12 @ 5:51 am


(Old topics and forums are automatically closed)