Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Ερωτηση για dj

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

geokosHome userMember since 2012
καλησπερα παιδια δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να ρωτησω απλα ισως με βοηθησετε... μαλλον απο σεπτεμβρη θα παιξω μουσικη σ ενα μαγαζι (εντεχνο,ρεμπετικο,ροκ ελληνικο ) σε στυλ καφε μπαρ ειναι ,και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ή αν εχετε να προτεινετε με ποιο προγραμμα να παιξω?.. δεν χρειαζονται μιξαρισμα κ τετοια τρομερα εφε αφου το στυλ της μουσικης δεν το σηκωνει .. μεχρι τωρα στα αλλα ηδη μουσικης επαιζα με το Virtual dj,απλα εκει υπαρχει μια 24 καναλη κονσολα κι εγω θα βαζω την μουσικη μια φορα την εβδομαδα ... εχετε να προτεινετε κατι ...ή εστω καποια βοηθεια καθως δεν εχω ξανασχοληθει ετσι σε τετοιο μαγαζι ... ευχαριστω εκ των προτερων!
 

Posted Sat 28 Jul 12 @ 11:00 am
Δοκίμασε αν σε βολεύει το winamp.
 

Posted Sun 29 Jul 12 @ 10:26 am
Η 24κάναλη κονσόλα είναι Mixing Board (ασ' την βαφτίσουμε "μικροφωνική") και λογικά κάπου στα τελευταία κανάλια (21/22 και 23/24) θα έχει δύο στερεοφωνικές εισόδους.
Σε μία απο αυτές τις δύο εισόδους εσύ θα συνδέσεις ένα ΜΙΚΤΗ ή μια κονσόλα και θα χρησιμοποιήσεις όποιο πρόγραμμα σε βολεύει.
ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσεις την 24κάναλη για να κάνεις "μίξεις" ή για να έχεις προακουστική. Αυτές οι κονσόλες δεν έχουν σχεδιαστεί για αυτό...
 

Posted Mon 30 Jul 12 @ 1:10 am
+1
 

Posted Mon 30 Jul 12 @ 5:07 am


(Old topics and forums are automatically closed)