Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αγωρά Pioneer CDJ 850 - 900

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Καλησπέρα παιδιά..! Επειδη σκοπευω να αναβαθμησω τον εξοπλισμο μου, θα ηθελα να σας συμβουλευτω για την συμβατοτητα του VDJ με τα
CDJ 850 ή 900. Επισης να ρωτησω εαν θα μπορεσω να βαλω χερι στο mapping και εαν υπαρχει δυνατοτητα ελ'ενχου των cue points απο τα CDJ.
Τελος, εχω ακουσει για δικοπες στον ηχο οσο αφορα τα 850 οπως επισης και οταν απο pc mode πηγαινεις σε cd mode κρασάρει το προγραμμα.Ισχυει κατι τετοιο...?
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 7:58 am
Λοιπόν και τα δύο είναι συμβατά πλήρως με το VirtualDj, και απο τη στιγμή που έχεις το VirtualDj PRO Full μπορείς να "πειράξεις" τους mappers και να κάνεις ότι θέλεις.

Γενικά με τα Pioneer καλό θα είναι να μην τα βάζεις πάνω σε USB Hub αν θες απροβλημάτιστη λειτουργία. Μικροδιακοπές στον ήχο εμφανίζονται συνήθως (όχι πάντα) όταν κάποιος βάλει 2 Pio πάνω σε ένα USB hub.

Τώρα, όταν κάνεις αλλαγή από PC MODE σε CD MODE όλα τα decks "αποσυνδέεουν" την κάρτα ήχου από τον υπολογιστή. Το VirtualDj ΔΕΝ κρασάρει, αλλά θα πρέπει να γυρίσεις πάλι σε PC MODE πριν να μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις τις κάρτες ήχου.

Ένα παλιότερο bug που είχαν τα PIO που στην ουσία ανάγκαζε τους drivers της Pioneer να κρασάρουν κατά την μετάβαση σε CD MODE έχει διορθωθεί με Firmware Update. Οπότε, όποιο μοντέλο κι αν πάρεις τελικά, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα θες να κάνεις θα είναι να ελέγξεις αν έχουν το τελευταίο firmware και να κάνεις update.
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 9:57 am
εγω το περασμεννο σαββατο ειχα συνδεσει 2 cdj-350 σε ενα usb hub turbo x καινουργιο και δεν ειχα κανενα προβλημα για 7 ωρες περιπου!!
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 10:03 am
Λουκά δεν είπε κανείς οτι δεν δουλεύουν. Είπαμε οτι ενδέχεται να παρουσιάσουν μικροπροβλήματα (όπως μικροδιακοπές στον ήχο) και ειδικά τα μεγάλα μοντέλα της Pioneer (850/900/2000) που οι πληροφορίες που διακινούνται είναι σαφώς πολύ περισσότερες.
Έχω δουλέψει απροβλημάτιστα CDJ-400 πάνω σε Powered USB Hub, αλλά πάνω στο ίδιο hub τα CDJ-900 δεν λεν να παίξουν σωστά. Στο ίδιο πάλι hub τα DN-S3700 της Denon παίζουν μια χαρά...
Δεν είναι θέμα μόνο του hub. Είναι θέμα του πως θα "κάτσουν" στο όλο σύστημα Η/Υ->USB Chipset->USB Port(s)->USB Hub->CDJ

Η ίδια η Pioneer στο support της προτείνει ανοιχτά την αποφυγή USB Hub. Μπορεί και να δουλέψει απρόσκοπτα, μπορεί και όχι.
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 10:49 am
θα μπορουσε να εβαζε τα cdj-850 η cdj-900 σε 2 θυρες usb του laptop και ολα τα λοιπα μηχανιματα(σκληρο,ποντικι κλπ) σε ενα hub!!
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 10:56 am
yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Το προβλημα μου ειναι οτι το Laptop που θα συνδεθουν εχει μονο 2 θυρες usb οπου την μια την χρειαζομαι.
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 11:00 am
yamitdm wrote :
Το προβλημα μου ειναι οτι θα συνδεθουν πανω σε macbook, οπου εχει μονο 2 θυρες usb και δεν ξερω τι να κανω.

Σε αυτή την περίπτωση βάλε το ένα Pioneer πάνω στο Hub μαζί με άλλες συσκευές, και το άλλο απευθείας πάνω στο MAC
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 11:25 am
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
yamitdm wrote :
Το προβλημα μου ειναι οτι το Laptop που θα συνδεθουν εχει μονο 2 θυρες usb οπου την μια την χρειαζομαι.


I'm sorry mac users....
Panta hthela na to po auto, gia ta lefta pou deineis gia ena mac einai krima na periorizesai se 2 usb.

Eimai epifylaktikos, den tha riskara me tipota na balo ena cdj 900 / 850 pano se hub.
To leo giati doulepsa me ta cdj900 gia sxedon 3 xronia.
Oso gia mapping me hot cues mporo na se bohthiso h na sou doso ton diko mou.

Ta cdj 350/400 isos na douleyan pano se hub alla ta cdj 900 oxi.
Prepei na baleis tin mousiki sou ston esoteriko skliro disko.

Ta cdj 350 kai 850 eixan thema me tin allagi mode cd / usb / comtrol pou lythike me enabathmisi firmware 'en meri' (nomizo mono gia allagi apo cd se control alla oxi apo usb) -alla den to exo dokimasei, kapoios prepei na me epibaibaiosei.
Ta cdj400 / 900 / 2000 den eixan pote auto to problima.
 

Posted Mon 23 Jul 12 @ 3:54 pm
yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Καλησπέρα πάλι παιδιά. Η αγωρα έγινε. Τελικά πηρα τα 900άρια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Επειδή πιστεύω ότι θα δυσκολευτω με το mapping, θα ήθελα από τον apopsis μια μικρή βοήθεια ή εάν γίνεται να μου δώσει τον δικό του. Όσο για τον σκληρό δίσκο, θα τον συνδέσω στην FireWire έτσι ώστε να μείνουν οι USB για τα pioneer
 

Posted Thu 26 Jul 12 @ 1:32 pm


(Old topics and forums are automatically closed)