Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: reloop beatmix vs hercules rmx

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ RELOOP ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ.
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 8:34 am
πρώτα απ' όλα για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τα μηχανήματα που είπες είναι midi controllers και όχι μεικτές:) έχει τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο:)
H Reloop έχει βγάλει καλύτερα και οικονομικότερα controller σε σύγκριση με το beatmix, ακόμα το jog της rmx δεν είναι touch sensitive (όταν έχεις το χέρι σου επάνω και δεν το κοινής δεν αντιλαμβάνεται κίνηση και το τραγούδι συνεχίζει να παίζει), και είναι και πολύ μικρά. Κάνε μία βόλτα στο djmania (αντιπρόσωπο της reloop) για να δεις και άλλα controller όπως το ixaze.
Πιστεύω πως η rmx είναι πολύ παλιά και γι' αυτό το λόγο προσφέρει πολύ λιγότερα απ' ότι άλλα controller σήμερα στην ίδια τιμή. Δες επιλογές όπως vms2, mixtrack pro στο ίδιο εύρος τιμών.
Τέλος να δόσης ιδιαίτερη προσοχή στο software που συνοδεύει το controller σου καθώς δεν συνοδεύονται όλοι οι controllers με το vdj και δεν έχουν όμοια έκπτωση για αγορά της pro version.
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 9:17 am
ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ MIDI CONTROLLERS
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 9:22 am
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ PRO VERSION ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ Τα 300€ ΓΙΑ ΤΟ VDJ
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 9:24 am
ΤΟΝ MIXAGE ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΜΕΝΟΣ ΓΙΑ SERATO
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 9:27 am
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
H sygkrisi tha prepei na einai Reloop Beatmix vs Hercules RMX 2 (pou bgainei stin agora poly syntoma)

Tha elega pws kai oi 2 einai kales, ara einai thema pio boleyei perissotero ton kathena.
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 10:48 am
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ RMX2 ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ RMX 1 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ Ο BEATMIX EINAI EIDIKA ΣΧΕΔΙΑΖΜΕΝΟΣ ΓΙΑ VIRTUAL DJ
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 10:55 am
σας παρακαλώ όσοι το διαβάζεται γράψτε την άποψή σας
 

Posted Sun 15 Jul 12 @ 5:34 am
σας παρακαλώ όσοι το διαβάζεται γράψτε την άποψή σας
 

Posted Sun 15 Jul 12 @ 5:36 am

Τελευταια ψαχνω και γω πολυ το θεμα για τους midi controllers ετσι ωστε να χω εναλλακτικες .Απλος εθεσα καποια standar δηλαδη καλη καρτα ηχου ,μεγαλα jog , τουλαχιστον αν εχει και analog η midi mixer να χει 4 καναλια στα οποια να μπορει κανεις να βαλει εξωτερικες πηγες οπως cd η Technics sl 1200 mk 2 . Να μπορουμε να κανουμε mapping και φυσικα αν δεν μπορει να δουλεψει και με τα τρια καλυτερα προγραμματα (virtual dj - traktor- serato ) να δουλευει εστω με τα 2 !!! Ετσι λοιπον κατεληξα για low budget καταστασεις στα contour της reloop παιζουν και στο virtual αλλα και στο traktor αψογα και στο terminal mix 4 (επαθα την πλακα μου με την ποιοτητα κατασκευης και τις τιμες τους), στο vsm 4.1 της american audio. Για πιο hi level καταστασεις νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε δουλεια με τους controllers της pioneer εκτος ergo ( πολυ πλαστικουρα για τα λεφτα του) της denon dnsc σειρα και της numark NS 7!!
 

Posted Tue 24 Jul 12 @ 6:40 am
mcmaboLE userMember since 2012
προσωπικα αγορασα τον beatmix. Ειναι συγχρονος πολυ.....τον βοηθα παρα μα παρα πολυ το προγραμμα το οποιο ειναι le ειδικα σχεδιασμενο για αυτον.Ποντικι?πληκτρολογγιο?μονο για τα CONFIGURATIONS.τον beatmix τον θεωρω σαφως καλυτερο!θελει να αφοσιωσεις λιο χρονο οταν ξεκινας αλλα αξιζει τον κοπο.......
 

Posted Sun 29 Jul 12 @ 11:10 am


(Old topics and forums are automatically closed)