Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Πατέντα!!

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλημέραα!!!! επαιζα σε ενα παρτυ..και ειχα το λαπτοπ στην βαση του και τον controller στο τραπεζι....ελα ομως που μια.....(κοπελα :P) εχυσε το ποτο της..και ο ψοντρολλερ απο κατω γεμισε νερα...τα χρειαστικα λιγο να σας πω την αληθεια...τελος παντων.. εβαλα to vdj να παιζει μονο του και εγω σκουπιζα τα νερα και ειχα και το μπιστολακι (μ@λ@κι@ εκανα με το μπιστολακι???).....και σκεφτηκα να βαλω τεσσερα ποδαρακια κατω απο τον controller... τον γυρισα χτες αναποδα παλι και λεω...δεν με περνει για 4 τρυπες γιατι δεν ξερω αν θα ακουμπισει πουθενα το τρυπανι και εχουμε θεμα...τι προτεινετε???
-να ανοιξω τον controller???
-να του βαζω κατι απο κατω??
Τιιι????
Ευχαριστω!!
 

Posted Tue 10 Jul 12 @ 1:35 am
Αν δεν μπορείς να ανοίξεις το σασί του controller και να ξέρεις ακριβώς που κάνεις τρύπες θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα.
Βέβαια υπάρχει και η "εύκολη" λύση: Πλαστικά αυτοκόλλητα ποδαράκια!!! Θα τα βρεις σε πολλά μέρη και σε διάφορα μεγέθη. Διαλέγεις κάποια που να έχουν 4-5 χιλιοστά πάχος τουλάχιστον, τα κολλάς απο κάτω και είσαι έτοιμος!

Κατά τα άλλα, πάντα προσοχή στο πως στήνουμε τα μηχανήματα μας για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις!
 

Posted Tue 10 Jul 12 @ 4:27 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
αρχικα αν πηρε νερο μεσα και δε το χεις δουλεψει παρε ενα μπουκαλι οινοπνευμα και κυριολεκτικα πνιξτο για να παει οπου πηγε το νερο, και αστο να στεγνωνει μονο του.
λογικα θα παιξει
 

Posted Tue 10 Jul 12 @ 6:16 am
αυτο με τις τρυπες ειναι καπως ναι...σκεφτομουν ποδαρακια μεταλικα με κολλημενα...αλλα με πλαστικα ποδαρακια δεν το σκεφτηκα....ωραια ιδεα κ αυτη!!!!

-Phantom εννοεις σαν και αυτα εδω?? http://www.ntavas.com.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/90s-04000.jpg
-φιλε Πανο ειναι μια χαρα τον εχω ξαναπαιξει!!!
 

Posted Tue 10 Jul 12 @ 6:19 am
Oxi re file ...auto einai gia ntoylapia kai epipla .......!!!!
Exei se magazia me xromata - sidirika diafora megethi ...kai kolan me diplis opsis ....alla mporeiw an thes na stakseis kai mia stagona logo an to plastiko tis konsolas einai traxi kai den kolan kala ..!!
 

Posted Tue 10 Jul 12 @ 8:21 am
aaaaa... katalava...paw gia psonia avrio :P
 

Posted Tue 10 Jul 12 @ 8:46 am
Εγω φιλε εχω φτιαξει ενα πλαισιο αλουμινιου ισα να "κουμπωνει" μεσα η Mixtrack μου και του εχω βιδωσει 4 ποδαρακια απο κατω(στο πλαισιο) να παει πιο ψηλα(τη λειτουργω με εναν djm400 και ηθελα να εχουν το ιδιο υψος). Με εχει βολεψει παρα πολυ...!
Τωρα βεβαια που τελειωνει η εγγυηση σκεφτομαι να αλλαξω ολο το σασι της Mixtrack με custom αλουμινιου, να βαλω και κανενα arcade button να γινει μπομπα! :P
 

Posted Thu 12 Jul 12 @ 9:20 am
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ STAND LAPTOP ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΜΕΙΚΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
 

Posted Sat 14 Jul 12 @ 9:11 am


(Old topics and forums are automatically closed)