Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Kalhmeres...

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Mporei kapoios na proteinei kapoio laptop(eite sygkekrimeno montelo eite kapoies apaithseis pou ta eprepe na plhrei) etsi wste na einai aksiopisto gia na paizei kaneis mousikh(me xrhsh controller kata protimhsh)?Me thn ennoia eparkhs ram,karta hxou kalh,na mhn thermainetai ypervolika ktl?efxaristw polu...
 

Posted Mon 25 Jun 12 @ 5:18 am
djppkHome userMember since 2008
Η όλη υπόθεση δεν είναι τόσο τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή όσο το στήσιμο του για real-time audio εφαρμογές, όπως είναι το VDj.
Όταν θα πας να διαλέξεις εκτός απο τα χαρακτηριστικά που θα σου προτίνω πιο κάτω (προσωπική άποψη) καλό είναι να έχεις μαζί σου ενα στικ με το latencymon ή το dpclatency για να δείς αν όντως σου κάνει (εαν θες περαιτέρω πληροφορίες για αυτά τα 2 πες μας).
Στα χαρακτηριστικά τώρα έχεις δύο επιλογές:
1) Αν παίζεις video.
2) Aν παίζεις μόνο audio.
Η διαφορά που έχουν είναι στην κάρτα γραφικών, στην πρώτη περίπτωση για να είσαι πλήρως καλυμένος η κάρτα γραφικών θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και όχι on board (πάνω στην μητρική δηλαδή), οποιαδήποτε τιμή πάνω απο 512mb πιστεύω θα σε καλύψει. Ενώ στην δεύτερη περίπτωση δεν κοιτάς καθόλου αυτό το κομμάτι.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πάνω-κάτω τα ίδια, δηλαδή:
Ram: minimum 3-4 Gb
Cpu: minmum 2.1 GHz
Τα υπόλοιπα και πάλι δεν σε ενδιαφέρουν, παραμόνο για δική σου άνεση (δηλαδή αν θα έχει οθόνη 14" ή 18" π.χ είναι δικό σου θέμα).
Η λογική μου (παρόλο που δεν το κάνω επαγγελματικά ακόμα) αλλά και των περισσότερων εδώ μέσα όπως θα σου πουν είναι να μην δώσεις παραπάνω απο 500-600€, γιατι και αυτά είναι υπεραρκετά για χρήση μόνο του VDj.
Πιστεύω να σε κάλυψα προσωπικώς, για ο,τι πληροφορία θες μπορείς ελεύθερα να ρωτήσεις.
 

Posted Mon 25 Jun 12 @ 6:41 am
Katarxas efxaristw polu gia tis plhrofories.....Rwthsa mono oson afora thn periptwsh audio...
1)epeidh dokimasa th lush ths ni audio 2 kaiden leei kai polla skeftomai na parw controller....gnwrizeis an kai ekei uparxoun ta klassika provlhmata me to latency ktl?to controller me karta hxou....
2)to traktor gnwrizeis an exei megaluteres apaithseis susthmatos apo to virtual?kataponei dhladh to pc pio polu?
 

Posted Mon 25 Jun 12 @ 10:11 am
djppkHome userMember since 2008
Οι απαιτήσεις πάνω κάτω είναι ίδιες αν όχι μικρότερες για το VDj.
Οσον αφορά το latency αν "στήσεις" το λαπτοπ έτσι όπως πρέπει δεν θα έχεις προβλήματα με κανέναν controler και με καμία κάρτα ήχου.
 

Posted Mon 25 Jun 12 @ 12:11 pm
Wraia,efxaristw polu....
 

Posted Mon 25 Jun 12 @ 12:21 pm


(Old topics and forums are automatically closed)