Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Aporia

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

jleftLE userMember since 2011
TO Limited edition user EINAI GIA LIGO KAIRO NA KATEVAZO SKINS,EFFECT KAI KTL?
 

Posted Wed 20 Jun 12 @ 3:39 pm
jleftLE userMember since 2011
Peite
 

Posted Wed 20 Jun 12 @ 4:13 pm
nai file mou...leitourgei liges meres san to vdj pro meta den se afinei na diaxeirizese to config!!
pantos afou exeis valei sto site kwdiko sou mporeis na agoraseis apo edw tin PRO ekdosi me ekptwsi!!

kai na thumase na eisai eugenikos kai upomonetikos anaferese se anthrwpous pou den einai oi doulia tous na se boithane!!
 

Posted Wed 20 Jun 12 @ 7:12 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Gia tin akriveia, mporeis na katevazeis osa skins kai effects theleis xwris xroniko periorismo.

OMWS, MONO gia oso kairo diarkei i Trial Pro period (20 meres), mporeis na ta xrisimopoieis me tin LE version (DJC Edition). Meta to peras autis tis periodou mporeis na ta xrisimopoiiseis mono me tin Home Free (pou omws den ypostirizei midi controllers san tin RMX).
 

Posted Wed 20 Jun 12 @ 10:10 pm
jleftLE userMember since 2011
OK SIGNOMI POU DEN PERIMENA DILADH THA KATEVAZO SKINS KAI TETOIA GIA MONO 20 MERES?
 

Posted Thu 21 Jun 12 @ 5:21 am
Ας τα πάρουμε απ΄την αρχή:
Limited Edition User ονομάζεται ο χρήστης που έχει κατοχυρώσει στο όνομα του το serial number από μία έκδοση του VirtualDj που συνόδευε κάποια κονσόλα. Η έκδοση αυτή ονομάζεται VirtualDj LE ή για συντομία απλά LE.
Η έκδοση LE διαφέρει από κονσόλα σε κονσόλα ανάλογα με το τι έχει ζητήσει ο κατασκευαστής της κονσόλας. Η έκδοση LE δεν είναι DEMO. Είναι μία πλήρης έκδοση η οποία όμως έχει περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του VirtualDj
Μία σύνοψη του τι περιορισμούς έχει η LE μπορείς να δεις εδώ: http://www.virtualdj.com/products/comparison.html

Τώρα:
Κάθε χρήστης έκδοσης LE έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει μια δοκιμαστική περίοδο 20 ημερών. Κατά την διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής περιόδου η έκδοση που έχει θα λειτουργεί σαν να ήταν το πλήρες VirtualDj PRO Full. Όταν λήξει αυτή η περίοδος, η LE "ξαναγυρνάει" στην προηγούμενη κατάσταση και συνεχίζει να λειτουργεί επ' αόριστον σαν LE.
Κατά την διάρκεια των 20 ημερών της δοκιμαστικής περιόδου ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει plug-ins effects κτλ. από εδώ. Όταν όμως λήξει η περίοδος των 20 ημερών ο χρήστης δεν μπορεί πλέον να τα χρησιμοποιήσει (effects/skins κτλ) όχι γιατί αυτά "λήγουν" αλλά γιατί δεν υποστηρίζονται από την έκδοση LE που έχει.

Κάθε χρήστης που έχει στο προφίλ του μία ή περισσότερες εκδόσεις LE δικαιούται έκπτωση για την αγορά του VirtualDj PRO Full. Η έκπτωση εξαρτάται από την έκδοση LE (δηλαδή ποιας κονσόλα ήταν συνοδευτικό πρόγραμμα) και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 50%
Χρήστης που έχει περισσότερες από μία LE δηλωμένες στο προφίλ του δικαιούται έκπτωση για κάθε μία από αυτές, ΑΛΛΑ ΟΧΙ αθροιστικά!
Δηλαδή εαν ένας χρήστης έχει δύο LE στο προφίλ του που του δίνουν έκπτωση 50% η κάθε μία μπορεί να αγοράσει 2 φορές το VirtualDj PRO Full με έκπτωση 50% την κάθε φορά, αλλά δεν μπορεί να πάρει μία φορά το VirtualDj PRO Full δωρεάν.

Ελπίζω να απαντήθηκαν οι απορίες σου.
Τέλος θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ, και να αποφεύγεις να γράφεις με Greeklish εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν γίνεται αλλιώς. Προσωπικά μηνύματα σε Greeklish πάνω από 3 γραμμές με κουράζουν και τα αγνοώ.

Ευχαριστώ!
 

Posted Thu 21 Jun 12 @ 6:11 am
jleftLE userMember since 2011
Ευχαριστώ κρίμα που σε 20 μέρες δεν θα μπορώ να κατεβαζώ :(
 

Posted Thu 21 Jun 12 @ 7:35 am


(Old topics and forums are automatically closed)