Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Stanton SCS4.DJ Stand-alone Dj system

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

gouvrasHome userMember since 2009
www.youtube.com/watch?v=rSnePOtyEfw


To mellon??
 

Posted Thu 15 Mar 12 @ 12:40 pm
Σίγουρα όχι... Όχι έτσι τουλάχιστον...
Αυτές είναι απόπειρες των εταιρειών να απεξαρτηθούν απο το software (άλλων εταιρειών) και είναι σίγουρο οτι δεν θα αποδόσουν τα αναμενώμενα...
Οι εταιρείες που το επιχειρούν αυτό ξεχνούν οτι το βασικό κλειδί σε τέτοια μηχανήματα είναι το ίδιο το software και όχι το hardware.

Αν θέλεις μια "πρόβλεψη" αυτό που είναι πιο πιθανό να επικρατήσει στο μέλλον είναι συσκευές που θα "ενσωματώνουν" και υπολογιστή που θα τρέχει κανονικά λειτουργικό σύστημα και θα μπορείς να φορτώσεις εσύ το software της αρεσκίας σου.

Με τα σημερινά δεδομένα τέτοιες συσκευές θα μπορούσαν μόνο να τρέξουν πυρήνα linux και καθώς δεν υπάρχουν "σοβαρά" προγράμματα dj-ing σε linux η προσπάθια έχει εγκαταληφθεί.
Με την έλευση των Windows 8 αυτό θα αλλάξει και έτσι ίσως δούμε (σύντομα) υλοποιήσεις τύπου "υπολογιστής-controller" όλα σε ένα...
Η τεχνογνωσία πλέον υπάρχει, και αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα την Apple ελπίζω να προχωρήσει κι αυτή σε αντίστοιχη κίνηση (ενοποίηση των λειτουργικών της). Ίσως έτσι το μέλλον έρθει πιο κοντά ;-)
 

Posted Thu 15 Mar 12 @ 3:23 pm


(Old topics and forums are automatically closed)