Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Ιδεες για αντικατασταση αρχειων

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

aledjoPRO InfinityMember since 2005
Το browser του vdj με εχει βολεψει πολυ γιατι κανω μετακινησεις των τραγουδιων απο φακελο σε φακελο.
ετσι λοιπον οταν θελω να βαλω ενα καινουργιο τραγουδι, εχοντας ανοιχτο το vdj σερνω ενα mp3 στη playlist και με πατημενο ctrl οπως ξερουμε κανω τη μετακινηση του αρχειου απο πχ το desktop, μεσα στους φακελους που εχω τα τραγουδια. Ως εδω μια χαρα αλλα υπαρχουν 2 προβληματα.

1) με το ctrl γινεται μετακινηση. αρα αν ηταν στο desktop φευγει και παει μεσα στους φακελους. θα ηθελα λοιπον καποιο αλλο κουμπι ωστε να γινεται αντιγραφη! για να παραμενει στο desktop το τραγουδι (το εχω ξαναπει)

2) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ειναι κατι πολυ βασικο και επιπονο.
εστω οτι εχω ενα τραγουδι και το εχω παιξει 10 φορες. το βρισκω μετα σε καλυτερη ποιοτητα ετσι πρεπει να κανω αντικατασταση!
για να γινει αντικατασταση θα πρεπει να μετακινησω το τραγουδι σε αλλο (temp) φακελο, να βαλω το καινουργιο, να ξαναπαω στο temp φακελο και να αντιγραφω καθε φορα 1 -1 τα στοιχεια του οπως playcount, filename, dates στο καινουργιο klt ktl!

δε παλευεται με τιποτα η κατασταση, θελω 20 κλικς για καθε τραγουδι.

εχετε σκεφτει καμια αλλη πιο γρηγορη μεθοδο?

θα μπορουσε παντως το browser να εχει μια τετοια λειτουργια, και με πατημενο το ctrl αφηνοντας το καινουργιο πανω στο παλιο
να εβγαζε μηνυμα "αν θελουμε να κανουμε αντικατασταση" και να γινοταν αυτοματα.... ολο αυτο!

τι λετε?
 

Posted Sun 04 Mar 12 @ 7:06 pm
Για την αντικατάσταση τα πράγματα είναι πολύ απλά... Απλά αντικαθιστάς το παλιό αρχείο με το καινούργιο. Η μόνη βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ακριβώς το ίδιο όνομα αρχείου (filename). Έτσι το VDJ θα κρατήσει ΟΛΕΣ τις πληροφορίες.
 

Posted Mon 05 Mar 12 @ 5:08 am
aledjoPRO InfinityMember since 2005
ναι αλλα μεσω του windows browser..... μεχρι να ανοιξω τους φακελους καθε φορα που θελω να βαλω το τραγουσδι, φτανω τα 50 κλικς
+οτι πρεπει να παταω reanalyse kathe fora....
 

Posted Mon 05 Mar 12 @ 6:17 am


(Old topics and forums are automatically closed)