Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Σοβαρο προβλημα σε advanced config

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

καλησπερα παιδες εχω ενα θεα στο vdj. οταν ανοιγω το config και παω στην καρτελα sound setup, παω να ανοιξω το advanced config και bugαρει τελειως, μου βγαζει "Virtual DJ has stopped working" και κλεινει. το εκανα uninstall και παλι install (χωρις ομως να βγαλω τα settings στο uninstall, για να μην ξαναβαζω cue points κλπ κλπ κλπ). Μπορει καποιος να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω προκαταβολικα!

Υ.Γ.: Παιδια παιζω την Παρασκευη μαλλον σε party και βιαζομαι!
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 10:29 am
Το advanced setup στην έκδοση Home Free δουλεύει μόνο για 10 λεπτά σαν demo...
Οι εκδόσεις LE δεν έχουν advanced setup...

Τώρα αν έχεις το "PRO" απο κάποια "σκοτεινή πλευρά" δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει... Γιατί πολύ απλά μπορεί το "σπαστήρι" σου να δημιουργεί το πρόβλημα!

Ελπίζω να σε κάλυψα! :)
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 10:39 am
Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Σωστα καταλαβες εχω σπασμενη εκδοση (τσακισμενη θα ελεγα),ομως την απαντηση που μου εδωσες, διαβαζοντας και αλλα θεματα μηπως βρω κατι παρομοιο, μπορουσα να τη δωσω και μονος μου στον εαυτο μου... Την full εκδοση η κριση δεν επιτρεπει να την αγορασω-και σε πολλους αλλους στο φορουμ απο ο,τι καταλαβα, αν δουλευα θα την αγοραζα να εισαι σιγουρος,αλλα δεν δουλευω... Απλα ζηταω την ελαχιστη βοηθεια (αν βεβαια δεν κανει κοπο). Ευχαριστω και παλι.
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 10:57 am
επισης, το προβλημα αυτο προεκυψε την προηγουμενη εβδομαδα και το VDJ το εχω 2 χρονια.
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 10:59 am
Α) Πριν απο 2 χρόνια δεν υπήρχε Advanced Config. Αυτό υπάρχει μόνο στην έκδοση 7.

Β) Σου εξήγησα γιατί δεν μπορώ να σου δώσω λύση... Δεν είναι γιατί δεν θέλω. Είναι γιατί απο την στιγμή που το σπαστήρι σου έχει πειράξει τον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ξέρω ούτε τι προκαλεί το πρόβλημα σου, ούτε αν και πως λύνεται... Στην τελική δεν έχω ακούσει απο κανένα χρήστη της νόμιμης έκδοσης να του κολλάει το πρόγραμμα στο Advanced Config. Γι αυτό και δεν βρίσκεις κάτι στην αναζήτηση!

Γ) Με φιλική διάθεση πάντα, ανέλαβες να παίξεις κάπου μουσική την Παρασκευή χωρίς να διαθέτεις τον απαραίτητο εξοπλισμό (ο οποίος συμπεριλαμβάνει και το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις). Τώρα αυτό γιατί πρέπει να είναι "δικό μας πρόβλημα" και να είμαστε "οι κακοί" που δεν σε "βοηθάμε"; Αυτό το ρωτάω γιατί πολλοί χρήστες με σπασμένο πρόγραμμα έρχονται εδώ και όταν δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε τα βάζουν με μας τους υπόλοιπους οτι "την έχουμε δει" και καλά επειδή έχουμε το πρόγραμμα γνήσιο και οτι αρνούμαστε να τους βοηθήσουμε επειδή τους σνομπάρουμε.

Δ) Στην τελική τι ακριβώς θες να κάνεις που δεν σου αρκεί το απλό setup και θες να πας στο advanced config ? Για ένα χρήστη σαν εσένα το απλό setup θα έπρεπε να σε καλύπτει... Χωρίς παρεξήγηση δεν σε κόβω για τον τύπο που έχει 2 διαφορετικές πολυκάναλες κάρτες ήχου και θέλει να βγάλει 4 decks ή να βγάλει Booth Out, Record Loopback κτλ...
Αν αυτή είναι η περίπτωση (δηλαδή αν θες να "παντρέψεις" δύο διαφορετικές πολυκάναλες κάρτες ήχου και να χρησιμοποιήσεις πολύ προηγμένες ρυθμίσεις στον ήχο σου) τότε σίγουρα δεν στέκει η δικαιολογία της κρίσης και του οτι δεν δουλεύεις κάπου. Θα πρέπει να αγοράσεις το πρόγραμμα και σαφώς θα πρέπει να επενδύσεις κάποια χρήματα "μπροστά" (όπως έκανες με τις κάρτες σου) και να κάνεις απόσβεση στο μέλλον...

Φιλικά πάντα, Γιώργος!

Υ.Γ.:
Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, μαγκιά σου που παραδέχεσαι έτσι εύκολα και ανοιχτά την αλήθεια. Τουλάχιστον έτσι δίνεις σε κάποιους απο εμάς το ερέθισμα να μιλήσουμε ευθέως! :)
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 11:23 am
Σε ευχαριστω φιλε για την εκτενη σου απαντηση... Ενταξει το οτι δεν με κοβεις να συνδεω πολλες πολυκαναλες καρτες ηχου στο vdj, νταξει αληθεια ειναι αλλα θα μπορουσα αν τις διεθετα(απλα το advanced config με βολευει πολυ περισσοτερο γιατι ειναι αρκετα πιο ξεκαθαρο απο τις "ετοιμες" ρυθμισεις)... το οτι δεν κατεβασα σπασμενο το vdj δεν το θεωρω μαγκια, αλλα ισα ισα με θεωρω nooba εμενα και οσους αλλους το εχουν κατεβασει. Επισης για να το ξεκαθαρισουμε αυτο το θεμα, εγω θεωρω μαγκα αυτον που δουλεψε και εβγαλε λεφτα και με αυτα αγορασε το vdj. και μαλλον εσυ εισαι ενας απο αυτους, γιατι βλεπω οτι εισαι επαγγελματιας σε αυτο που κανεις και μπραβο σου. επισης χαιρομαι που καποιος επιτελους εδω μεσα τα λεει ολα οπως ειναι σε no licence user... και δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι εσεις οι professional edition users ειστε οι "κακοι", ισα-ισα...

θα το αφησω οπως ειναι το topic μηπως εχει κανεις το ιδιο προβλημα...

Εις το επανιδειν,
Γιωργος
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 1:48 pm


(Old topics and forums are automatically closed)