Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: MIPWS KAPOIOS MPOREI NA ME BOH8HSEI ??

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

djadslHome userMember since 2012
8ELW NA BALW TO VIRTUAL DJ ....NA PAI3EI AYTOMATA MIA LISTA TRAGOYDIWN KAI AN NAI.......POSES WRES APO MONO TOY OPOIOS 3EREI 8A MOY KANEI MEGALI XARI NA MOY APANTHSEI EYXARISTW POLY..BASIKA TO XRISIMOPOIO GIA KAPOIO FREE RADIOFWNO OPOY EKANA KAI DEN MPORW NA PAIZW 24 WRES MOYSIKH OPOTE KAI 8ELW NA TO BAZW NA PAIZEI AYTOMATA EYXARISTW E3 ARXHS !!!!!
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 9:46 am
1) Μην γράφεις κεφαλαία... Είναι σαν να φωνάζεις
2) Μην γράφεις Greeklish. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι λες.
3) Μην ανοίγεις 2 και 3 νήματα για την ίδια ερώτηση
4) Να είσαι υπομονετικός. Μην περιμένεις απάντηση μέσα σε 10 λεπτά! Εδώ είναι forum, όχι live support / live chat.

5)Το VirtualDj δεν έχει όριο στο πόσα τραγούδια θα του βάλεις να παίξει στον αυτόματο, ούτε πόσες ώρες θα παίζει συνεχόμενα. Έτσι μπορείς π.χ να φορτώσεις 500 κομμάτια και να το αφήσεις να παίζει. 500 κομμάτια επί τέσσερα λεπτά το ένα (κατά μέσο όρο) είναι 2000 λεπτά δηλαδή περίπου 33 ώρες (1 ημέρα και 9 ώρες). Και αν και πάλι δεν αρκεί μπορείς είτε να βάλεις περισσότερα είτε να επιλέξεις όταν φτάνει στο τέλος της λίστας να αρχίζει απο την αρχή.

6) Το μόνο που ΔΕΝ μπορεί να κάνει το VirtualDj είναι να διαλέγει μόνο του τραγούδια απο μία λίστα. Δεν είναι ραδιοφωνικό πρόγραμμα. Αν θες κάτι τέτοιο κοίτα το RadioDj http://www.radiodj.ro/ Πάντως το VDJ έχει δυνατότητα να κάνει shuffle την playlist. Έτσι αν φορτώνεις την ίδια playlist για κάθε βράδυ μπορείς να της κάνεις ένα shuffle ώστε να μην παίζει με την ίδια σειρά.
 

Posted Mon 20 Feb 12 @ 10:48 am


(Old topics and forums are automatically closed)