Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΠΡΌΒΛΗΜΑ με παρεμβολες στα ηχεία

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

gi0rg0sHome userMember since 2010
Καλησπέρα σε όλους!!!!
Εχω τον παρακατω εξοπλισμό laptop(vdj)+hercules control steel+εξωτ κάρτα ήχου...
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως οταν παίζω μουσική στο μαγαζί όπου εργάζομαι, πολλές φορές ο ήχος στα ηχεία παραμορφώνεται ή κανεί σαν μικρα τινάγματα(σκασίματα).Σαν να μπουκώνει και αλλες φορές απλα παραμορφώνεται....Οταν παίζω με cdieres pioneer cdj200 δεν συμβαίνει το ίδιο......ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?????

PS: Εχω κόψει την γείωση σε ξεχωριστο πολύμπριζο που συνδέω το laptop....
 

Posted Sun 21 Aug 11 @ 12:11 pm
Η γείωση θα σου έκανε έναν βόμβο, φίλε.
Αυτά τα σκασίματα όπως περιγράφεις δεν είναι σίγουρα από γείωση.
 

Posted Sun 21 Aug 11 @ 2:48 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
ftaiei to xamilo latency tis kartas ixou sou.
 

Posted Sun 21 Aug 11 @ 4:00 pm
Για το "χαμηλό latency" δεν είμαι σίγουρος καθώς τα προβλήματα ήχου απο χαμηλό latency είναι συνήθως παραμόρφωση και διακοπές / "γρατσουνιές" στον ήχο αλλά όχι σκασίματα...
Όπως και να έχει το θέμα το πρόβλημα είναι σίγουρα στην κάρτα ήχου και το πιθανότερο είναι να οφείλεται είτε σε κακούς drivers είτε σε κακή τους ρύθμιση....
 

Posted Mon 22 Aug 11 @ 1:15 am
mipos den ftaiei afto alla exei prostasia o enisxitis?

diladi ... epeidi oti karta kai na exeis to virtualdj paizei pio xamila ... an exoyn balei ton enisxiti na paizei mexri kapoio orio kai otan einai pio pano o enisxitis aftomata kovei gia ligo kai meta epanerxete ....?

PS....sorry gia ta greeklish alla edo pou eimai den mporo na grapso ellinika
 

Posted Mon 22 Aug 11 @ 6:14 am
gi0rg0sHome userMember since 2010
Ευχαριστω για τισ βοηθιες ολωνΑυτο που λεει ο φίλος angoreto συμβαίνει πολλές φορές να κόβει το ένα κανάλι του ενισχυτή και να επανέρχετε μετά από λίγο(δεν ξέρω αν αυτό έχει όντως σχέση)
Επίσης η κάρτα ήχου που χρησιμοποιώ δεν είναι τόσο καλή!!!
Υπάρχει μια περίπτωση να κάνω και δοκιμές με μια maya...Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς της ρυθμίσης που θα πρέπει να κάνω στο setup της κάρτας????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Posted Tue 23 Aug 11 @ 6:02 am
gi0rg0s wrote :
Αυτο που λεει ο φίλος angoreto συμβαίνει πολλές φορές να κόβει το ένα κανάλι του ενισχυτή και να επανέρχετε μετά από λίγο(δεν ξέρω αν αυτό έχει όντως σχέση)

Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Αυτό σημαίνει οτι το συγκεκριμένο κανάλι του ενισχυτή υπερθερμαίνεται και κλείνει για προστασία (το πιθανότερο απο παραμόρφωση είτε επειδή κάποιο ηχείο είναι καμένο/μισοκαμένο είτε επειδή κάποιος "κούμπωσε" περισσότερα ηχεία σε αυτό το κανάλι απο αυτά που σηκώνει ο ενισχυτής)

Τώρα για την κάρτα σου (που δεν μας είπες ποια είναι) ή για την Maya το μοναδικό που πρέπει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις απο "υψηλό" latency στις ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου της κάρτας (δηλαδή ξεκίνα με 50-60ms latency) και εφόσον όλα παίζουν καλά σιγά-σιγά να δοκιμάζεις χαμηλότερες τιμές. Οποιαδήποτε τιμή κοντά στα 12-15ms είναι ΑΚΡΩΣ ικανοποιητική και ακόμα και στα 20ms να "κολλήσεις" δεν πρόκειται να καταλάβεις καμία διαφορά..
 

Posted Tue 23 Aug 11 @ 12:34 pm
gi0rg0sHome userMember since 2010
phantomDeejay ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σήμερα το βράδυ θα δοκιμάσω με την maya και μάλλον αύριο θα κοιτάξω για σέρβις σε ηχεία ,ενισχυτή κλπ που δεν έχει γίνει ποτέ....
Η κάρτα ήχου μου είναι μια κάρτα άπλη 5.1 η οποία δεν πέρνει καθόλου ρυθμίσεις!
 

Posted Thu 25 Aug 11 @ 10:13 am
Χαιρετω, κι εγω το ιδιο προβληματακι πανω κατω συναντησα γι αυτο δε θ ανοιξω καινουργιο τοπικ.. Ο εξοπλισμος μου απλα πραγματακια, σκληρος, 2 καρτες μικρες των 15 ευρω, stanton ακουστικα, κονσολα (οτι εχει το καθε μαγαζι), μερικα CD για παρτη μου αν βρω cdieres.. Και μια τσαντα καλωδια κ ανταπτορακια γτ παντα κατι συμβαινει..
οπου κι αν πηγα δν αντιμετωπησα προβλημα κανενα, απο απλο λαπτοπακι σε cafe μεχρι mac σε beach party.. Μεχρι που σ αυτο το μαγαζι εχουν ενα pc με XP και virtual7 .. Δοκιμασα και τη μια και την αλλη καρτα και στο δευτερο καναλι τρωει τα κομματια.. Πως ειναι τα "χιόνια" που λεμε οταν δεν πιανει καλα ενα καναλι στην τηλεοραση, κατι τετοιο.. Αλλες φορες απ την αρχη του κομματιου κ αλλες αργοτερα.. Αν πατουσα ενα Cue και τ αφηνα λγκ και μετα play καθαριζε. . αλλα οχι για πολυ.. Το δευτερο κομματι δλδ πανω 1μισι λεπτο αρχιζε να μου το τρωει κ αναγκαστικα αλλαγη οπου και να παιζε.. Ρυθμισεις στην καρτουλα ουτε σε μενα παίρνει .. Στο virtual ψαχνω αλλα δε βρηκα κατι μεχρι στιγμης.. Καμια ιδεα ?
 

Posted Thu 08 Sep 11 @ 8:48 am
Το Virtual που έχουν είναι γνήσιο;;;
 

Posted Mon 12 Sep 11 @ 12:58 am
............δν εχω δικο μου λαπτοπ να το μεταφερω απο δω κ απο κει..
Αλλα δν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.. Απλο πισι tower με win XP ειναι... Και με Pentium4 εχω δουλεψει παλι με XP προπερσι αλλα δν ειχα κανενα τετοιο προβλημα.. Κ το θεμα ειναι οτι δε μπορω να μην εχω δευτερο καναλι και να συνδεσω ακουστικα πανω στην καρτα γτ δε βολευει η οθονη εκει που ειναι.. Θα στραβολαιμιάσω για ν αλλαξω καναλι η για τα crossfader σε χαμηλα-ψηλα-μεσαια.. ................αλλα δν παιζει να φταιει το προγραμμα που ηδη υπαρχει, μαλλον ρυθμίσεις απ τα windows η το VDJ με τις συχνοτητες σκεφτομαι με το φτωχό μου το μυαλο..! έχουμε κατι υπ όψιν ? υ.γ. ενα ατιμο λαπτοπ θελω να βαλω κ αυθεντικο Virtual και τρακτέρ σιγα σιγα αλλα δν προλαβαινω να μαζεψω μου τα τρωνε .. :/

Edited by moderator (apopsis)
(gia eunohtous logous)
http://www.virtualdj.com/forums/144316/Greek_Forum/____READ_ME_FIRST____.html
 

Posted Wed 14 Sep 11 @ 2:30 pm


(Old topics and forums are automatically closed)