Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: djmarket.gr .... ιδου η εμπειρία μου...

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

PANOSVPRO InfinityMember since 2007
Θα κάνω μια μικρή περίληψη για εκείνους που ο χρόνος είναι πολύτιμος και η πληροφόρηση σημαντική.

DJMARKET.GR Η έμπρακτη απόδειξη για την ανικανότητα του Ελληνα(ρα) να φερθεί επαγγελματικά και ο αδιαμφισβήτητος παράγοντας της εκμετάλλευσης και αισχροκέρδειας από ανθρώπους που το παίζουν επαγγελματίες. Και κάπου εδώ το θέατρο του παραλόγου ξεκινά...


Τετάρτη 27 Απριλίου
Τηλεφωνώ στο κατάστημα djmarket.gr στη Λάρισα για να μου κρατήσουν ένα έπιπλο σε λευκό χρώμα (το οποίο είναι και το τελευταίο σε αυτή την απόχρωση). Γίνεται η κράτηση στο όνομά μου και ταξιδεύω στη Λάρισα για να το παραλάβω ο ίδιος όπου και με ενημερώνουν ότι τελικά δεν υπάρχει!!!
Δε δίνω συνέχεια στον εμφανή αντιεπαγγελματισμό τους και παίρνω το ίδιο έπιπλο σε μαύρο χρώμα που υπάρχει διαθέσιμο.(Επιπροσθέτως πάνε να με χρεώσουν άλλη τιμή από αυτή που αναφέρουν στο site και έπειτα από διαμαρτυρία μου συνετίζονται).

Όταν μπαίνω στη διαδικασία να στήσω το έπιπλο διαπιστώνω ότι έχει 2 ίδιες πλευρές και επικοινωνώ αμέσως με το κατάστημα το οποίο με τα πολλά μου λέει ότι η καινούργια παραλαβή θα γίνει μετά από 2 βδομάδες όπου και θα μπορώ να έχω τη σωστή πλευρά.Σημειωτέον δεν προτείνουν ούτε αντικατάσταση με άλλο έπιπλο, ούτε επιστροφή χρημάτων. Απλά με ενημερώνουν ότι πρέπει να περιμένω 2 εβδομάδες . Εν τω μεταξύ όταν επικοινωνώ μαζί τους λίγες ημέρες μετά για να με ενημερωσουν με ποιο τρόπο να στείλω το λανθασμενο κομμάτι, μου απαντούν “όπως με βολεύει και είναι πιο οικονομικά για μένα”. Και κερατάς και δαρμένος!
Ω ναι, χρεώνομαι τα μεταφορικά επιστροφής, για ένα λάθος του καταστήματος και όχι δικό μου.


Παρασκευή 17 Ιουνίου (θυμηθείτε... η αγορά έγινε 27 Απριλίου)
Τηλεφωνώ για να μάθω τί γίνεται. Μου λένε ότι το κομμάτι που ήθελα ήρθε και με ενημερώνουν πως όταν καταθέσω τα μεταφορικά θα μου το στείλουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τραγικό??????? Υστερα από ενάμιση μήνα αναμονής για δικό τους λάθος, και αφού χρεώθηκα τα μεταφορικά αποστολής που ήταν δική τους υποχρέωση, είχαν το θράσος να ζητήσουν να πληρώσω κι άλλα για να μου στείλουν το κομμάτι!

Αφού πληρώνω, το Σάββατο το απόγευμα παραλαμβάνω το κομμάτι από τα ΚΤΕΛ.
Σήμερα προς μεγάλη μου έκπληξη την ώρα που το συναρμολογώ διαπιστώνω πως είναι και γρατζουνισμένο σε αρκετά σημεία.

Για τους λάτρεις των λεπτομερειών ακολουθεί αναλυτική περιγραφή βήμα προς βήμα της όλης κατάστασης.

Εδώ και καιρό έψαχνα ένα έπιπλο για το djbooth που φτιάχνω, μετά απο αρκετο ψάξιμο το μόνο που είχα βρει και με βόλευε (και από πλευράς μεγέθους αλλα και τιμής ) ηταν της ΖΟΜΟ το ΙΒΙΖΑ 120 ( http://www.djmarket.gr/flightcase,-stands,-%CE%AD%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1,-rack-zomo-deck-stand-ibiza-p-2560.html) ..
Αρχικά κοίταξα από εξωτερικό (μιας και ΜΟΝΟ απο εξωτερικό ψωνίζω) , αλλα όμως επέλεξα να το αγοράσω απο το www.djmarket.gr. Οι λόγοι αρκετοι, με επικρατέστερους το θέμα της τιμής (πολύ μικρή διαφορα τιμής με το εξωτερικό οπότε σ' αυτούς του δύσκολους καιρούς καλό είναι να υποστηρίξουμε τον Έλληνα επαγγελματία) αλλα και το ότι το έπιπλο υπήρχε σε στοκ στην έδρα του καταστήματος στη Λαρισσα (στην οποία θα πηγαινα ενα σαββατοκυριακο για επαγγελματικά ραντεβού οπότε και θα πέρναγα να το φορτώσω και έτσι να γλιτώσω και τα μεταφορικά).
Και ετσι και έγινε λοιπόν ...

Τετάρτη 27 Απριλίου

27 Απριλίου ημέρα Τετάρτη τους καλώ τηλεφωνικά, τους ενημερώνω για την επικείμενη επίσκεψη μου την ερχόμενη Παρασκευή (29 Απριλίου) και τους ρωτάω αν υπάρχει το έπιπλο σε στοκ και ειδικότερα σε λευκό χρώμα (εκτός απο μαύρο , μιας που θα ταίριαζε καλύτερα στον χώρο που προοριζόταν να μπει).
Μου απαντούν θετικά και έτσι δίνω το ονοματεπώνυμο μου ώστε να μου κρατήσουν το τελευταίο κομμάτι (δεν υπηρχε άλλο λευκό τελικά) για μία μέρα ουσιαστικά μιας και Παρασκευή θα πέρναγα να το παραλάβω.

Παρασκευή 29 Απριλίου

Έρχεται η Παρασκευή λοιπόν 29 Απριλίου και εγω βρίσκομαι Λάρισσα για να δω καποιους συνεργάτες αλλα και να παραλάβω το επιπλο μου φυσικά...
Φτάνω στο χώρο του djmarket.gr λέω ποιος είμαι και ζητώ το έπιπλο το οποίο θεωρητικά θα μου χαν κρατημένο...προς μεγάλη μου έκπληξη μου λένε ότι το έπιπλο αυτό δεν υπαρχει σε στοκ (ενώ έιχα πει να μου το κρατήσουν)...ξενερώνω λίγο αλλα μετά σκέφτομαι μιας που πήγα .. ας πάρω τουλαχιστον το μαύρο..
Έτσι και έγινε λοιπόν παίρνω το μαύρο το φορτώνω στο αυτοκίνητο και φευγω...

Παρασκευή 6 Μαϊου

Την επόμενη βδομάδα Παρασκευή (6 Μαϊου) βραδάκι φιλοτιμήθηκα να κάτσω και να συναρμολογήσω το έπιπλο (μιας και ειναι σε φαση ΙΚΕΑ δλδ έρχεται σε κομμάτια και το συναρμολογείς μόνος σου) και βλέπω το εξής τραγικό...ειχε γίνει λάθος και αντι για αριστερή και δεξιά πλευρά είχε 2 δεξιες!!!
Την ίδια στιγμή το στήνω, φωτογραφίζω το λάθος και το στελνω σε πμ μεσα απο το fb στον ιδιοκτητη του djmarket …

Σάββατο 7 Μαϊου

Την ερχόμενη μέρα το πρωί τον παίρνω τηλ. ώστε να επιβεβαιώσω ότι έλαβε το πμ αλλα και να του εξηγήσω τι ακριβώς συνέβει.
Αφού μιλαμε και του εξηγώ τι συμβαίνει, μου λέει πριν κάνουμε οτιδήποτε πρεπει την Δευτέρα (9 Μαϊου) να στειλει mail με τις φωτο στην εταιρεία ωστε να αναγνωρισει τη ζημια.(λογικό θα έλεγα) και να δούμε τι θα γίνει απο κει και πέρα.

Δευτέρα 9 Μαϊου

Του στέλνω πμ μεσα από το Fb ώστε να του υπενθυμίσω να στειλει το μειλ στην ΖΟΜΟ..
Μου απαντάει την ίδια μέρα λέγοντας οτι το χει στείλει ήδη και περιμένει απάντηση...

Τρίτη 10 Μαϊου

Μου στελνει πμ στο Fb λέγοντας ότι του απάντησαν πως έλαβαν το μειλ και το ψάχνουν..

Παρασκευή 13 Μαϊου

Έρχεται η απάντηση απο το djmarket.gr λέγοντας πως έλαβε απάντηση από την ΖΟΜΟ και ότι όντως σε κάποιες παρτίδες του είπαν οτι όντως έγινε λάθος και θα του στείλουν το σωστό κομμάτι για να μου το στείλει Αθήνα...με την επόμενη του παραγγελία που είναι σε 2 εβδομάδες !!!... (Πρωτη απαραδεκτη αντιμετωπίση)

... και γίνεται λάθος απο την κατασκευάστρια εταιρία και αντι να καλύψεις τον πελάτη αμεσα (ειτε με αντικατασταση με το ίδιο η αλλο μοντελο, είτε με το να του προτείνεις να του δώσεις τα χρήματα του πίσω) του λες να περιμένει 3+ εβδομάδες μεχρι να συμπληρωθεί και αποσταλεί η παραγγελία σου ??

Σημειωτέων ότι για τα μάτια του κόσμου δεν μου έγινε καμμια ερωτηση για το αν θέλω επιστροφή χρημάτων, είτε αντικατασταση με άλλο έπιπλο...

Από την άλλη επειδή ξαναπα οτι πρεπει να στηρίζουμε την εγχωρια επιχείρηση κλπ κλπ, και δεν καιγόμουν και τραγικά για το έπιπλο...δεν είπα τπτ και απλά το δέχτηκα...

Δευτέρα 16 Μαϊου

Του στέλνω πάλι πμ στο fb να ρωτήσω πως θέλει να του στείλω το λάθος κομμάτι (πχ μηπως συνεργάζεται με καμμιά μεταφορική η κουριερ και κοστίσει λιγότερο ή εν τελη μήπως έχει καποιον γνωστο που πιθανώς θα ανέβει Λαρισσα ωστε να του το ανεβάσει κλπ...)
Απάντηση...:”Kalimera Panagioti
Opos se voleui kai oti ine pio oikonomiko gia sena “
Από αυτή την απάντηση σιγα σιγά αρχίζω και τα παίρνω....δηλαδή και γίνεται η βλακεία από την εταιρεία που αντιπροσωπεύω, και θα περιμενεις 3+ εβδομάδες να παραλάβεις το σωστο κομμάτι αλλα και θα πληρώσεις τα μεταφορικά να μου στείλεις πάλι πίσω το κομμάτι;;
Τελοσπάντων πάλι για άλλη μία φορά έκανα το μαλάκα ...και το πακετάρισα (το λανθασμενο κομμάτι ) και το πήγα στα κτελ(μετά απο κάποιες μέρες) και πληρωσα 10 ευρώ για την μεταφορα...


Παρασκευή 17 Ιουνίου...

Τηλεφωνώ το πρωί και μου λέει οτι επιτέλους η πολυπόθητη σωστή πλευρά του επιπλου ήρθε και αφού του καταθέσω τα μεταφορικά μπορει να μου την στειλει....!!!
Δηλαδή περιμένω ενάμιση μήνα για λάθος το οποίο δεν ειναι δικό μου...στελνω το λανθασμένο τμήμα με δικά μου έξοδα και ξαναχρεώνομαι για να παραλάβω το σωστο??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??
Και γω ασχολουμαι με εμπόριο και (εισαγωγες αλλα και απ ευθείας πώληση) όταν συμβαινει η στραβη (γιατι κακα τα ψεμματα παντα θα συμβει κατι ) μπαινεις μέσα και κανεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τον πελάτη...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να προσπαθει να σε πεισει οτι και αυτός ειναι ριγμενος γιατι πληρωσε τα εξτρα μεταφορικά για το λανθασμενο – εξαρχης- κομμάτι...
Αυτός ειναι ο Ελληνικός επαγγελματισμος λοιπον...και δεν θελω να ξανακουσω ΠΟΤΕ καποιον να μου πει να υποστηριξω τις Ελληνικες επιχειρησεις...θα παραγγελνω απο το thomann και απο το musicstore οι οποιοι οταν γίνεται η στραβη σου ζητάνε συγγνωμη και αντικαθιστούν τα πάντα με δικα τους έξοδα, και ταχυστα...

Εγώ έκανα το τεράστιο λάθος να επωμιστώ όλο αυτόν τον γολγοθά.
 

Posted Sun 19 Jun 11 @ 12:31 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
Έχοντας όμως αξιοπρέπεια και ενσυναίσθηση του πόσο δύσκολα βγαίνουν τα λεφτά σήμερα, το λιγότερο που απαιτώ πλέον είναι ο καταστηματάρχης να με σέβεται και να μη με θεωρεί μαλάκα.
Μοιράστηκα λοιπόν αυτή την εμπειρία για να γνωστοποιήσω τη δυσαρέσκειά μου και τον εμφανή αντιεπαγγελματισμό του συγκεκριμένου καταστήματος.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
 

Posted Sun 19 Jun 11 @ 12:39 pm
Αισχος ! Τη σημερινη εποχη που η αγορα σφαδαζει, υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι και συμπεριφορες ? Δε θελω να πω τιποτα αλλο, γιατι θα αρχισω τα κινεζικα...Η γνωμη μου ειναι πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ επραξες και τους ξεμπροστιασες, αυτο τους αξιζει μπας και βαλουν μυαλο, οταν τα πληθη δυσαρεστημενων πελατων θα τους βριζουν καθε μερα και δε θα εχουν καθολου αδικο. ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
 

Posted Sun 19 Jun 11 @ 7:07 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
οσο το σκεφτομαι απορώ πόσο πραγματικα μαλακας ειμαι και ασχοληθηκα με δαυτους...ασε
 

Posted Tue 21 Jun 11 @ 5:42 am
οσο το σκεφτομαι απορώ πόσο πραγματικα μαλακας ειμαι και ασχοληθηκα με δαυτους...ασε


Θεωρω πως πρεπει να μαθαινει ο κοσμος τετοιου ειδους ιστοριες για να μην την παταει κι αλλος στο μελλον. Αν καποιοι κυριοι θελουν να σταθουν αξιοπρεπως στο χωρο του e-shop τοτε θα πρεπει να ειναι επαγγελματιες και να μη γυριζουν σε καταστασεις αλλων δεκαετιων πισω...ΜΟΝΟ αυτοι θα επιβιωσουν σε μια τετοια κριση που περναμε και ο καθενας υπολογιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω για τις αγορες του...


 

Posted Tue 21 Jun 11 @ 7:01 am
Χωρίς να θέλω να πάρω θέση ή μέρος απλά θέλω να προσθέσω οτι στην δική μου περίπτωση πριν απο μερικούς μήνες η συνεργασία μου με το εν λόγω κατάστημα ήταν άψογη.

Καλό θα ήταν πάντως (όπως γίνεται παντού) απο την στιγμή που έχουμε επώνυμη καταγγελία καταστήματος να υπάρχει ένας τρόπος (π.χ. μέσω e-mail ή κοινοποίησης του συνδέσμου) για να δώσουμε την ευκαιρία στο εν λόγω κατάστημα αν θέλει να απολογηθεί ή να σχολιάσει το συμβάν.

Το να βγαίνουμε μονομερώς και να καταγγέλλουμε κάποιον / κάτι χωρίς την δυνατότητα απολογίας δεν είναι και οτι καλύτερο!

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.:
Την ίδια θέση θα έπαιρνα για οποιοδήποτε κατάστημα / πρόσωπο. Όλοι είναι "αθώοι" μέχρι της αποδείξεως του εναντίου. Ας μην γίνουμε και εμείς σαν τους τηλεδικαστές που χρόνια τώρα φέρνουν βόλτα στα διάφορα κανάλια της TV...
 

Posted Tue 21 Jun 11 @ 6:10 pm
Να προσθεσω πως εχω κανει και εγω καποια αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολα ηταν οκ. Εγω φυσικα δε μπορω να κατακρινω κανενα καταστημα γενικοτερα γιατι σιγουρα δεν ξερω τον τροπο που αντιμετωπιζει ολους τους πελατες του, αυτο ειναι σαφες. Θελω ομως να μεινω στο γεγονος πως μπορει να υπαρχει καποιος συγκεκριμενος υπαλληλος η υπαλληλοι, που ενω το καταστημα εχει καλη εικονα, καποιοι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να μη νοιαζονται και τοσο πολυ γι'αυτο και να κανουν διαφορα που στο φιναλε το εκθετουν. Σιγουρα αυτο που ειπα ΔΕΝ αφορα το καταστημα καθ'αυτο, αλλα καποια συμπεριφορα υπαλληλου που μαλλον δεν ηταν και τοσο τυπικος, φερνοντας τον φιλο μας σε δυσκολη θεση. Παντως ,επειδη εχω ασχοληθει με τις πωλησεις και δε μιλω για προιοντα αξιας 50-100, αλλα για προιοντα που στοιχιζουν χιλιαδες ευρω, μετα απο τοση ενοχληση του πελατη ,θα επρεπε να εχει ΕΙΔΙΚΗ αντιμετωπιση για το θεμα αυτο και ΟΧΙ να τον αφησουν στο ελεος του θεου να τρεχει ο ανθρωπος...Αυτη ειναι η αποψη μου.
 

Posted Tue 21 Jun 11 @ 7:40 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
ο υπάληλος που ειχα την όλη επικοινωνία και live αλλα και μέσω fb ηταν ο ιδιοκτήτης ;)
 

Posted Wed 22 Jun 11 @ 3:53 am
Μαλιστα....τοσο ωραια...
 

Posted Wed 22 Jun 11 @ 4:34 am
Συμφωνω με τον Phantom.Ηθελα και γω να το πω αλλα λεω αστο.!Δεν πρεπει να κρινουμε απο μια φορα.Για παραδειγμα με τον phantom ειχαν αριστη συνεργασια,το ιδιο και με τον synnymtx οπως ο ιδιος ειπε.Με λιγα λογια βλεπουμε οτι δεν ειναι ετσι με ολους.Στο συμπερασμα λοιπον μην λες οτι αυτοι φταινε και οτι δεν ξαναψωνιζω απο Ελλαδα,αλλα μονο απο εξωτερικο.Και στην τελικη,ας πουμε οτι ο καταστηματαρχης αυτος δεν ειναι σωστος και παιζει που**ιες,δεν παει να πει πως ολοι οι Ελληνες καταστηματαρχες ειναι ετσι.!Dj Shop-Dj Mania-Artsound-......
 

Posted Wed 22 Jun 11 @ 5:02 am
Σιγουρα και ΔΕΝ πρεπει να τους τσουβαλιαζουμε ολους, αλλα καποιες συμοεριφορες ειναι εντελως λαθος. Θεωρω πως πρεπει να υπαρχει ΑΨΟΓΗ αντιμετωπιση για καποιο προβλημα, ειδικα στα e-shops , που τα τελευταια χρονια, ολο και πληθαινουν στην Ελλαδα. Πολλα βεβαια απο αυτα, εχουν κλεισει, ΜΗ μπορωντας να αντεπεξελθουν των απαιτησεων της αγορας.
 

Posted Wed 22 Jun 11 @ 5:45 am
Βεβαιως και κατακρινω την συμπεριφορα του dj market αλλα εγω ηθελα να δωσω εμφαση στο τσουβαλιασμα που εκανε ο φιλος μας,σε ολους τους Ελληνες καταστηματαρχες!
 

Posted Wed 22 Jun 11 @ 7:17 am
Καλησπέρα σας σε όλη την κοινότητα του Virtual DJ.
Ονομάζομαι Ευάγγελος Χασιώτης και εκπροσωπώ το DJmarket.gr

Σχετικά με τα σχόλια του κ. Παναγιώτη.
Θα μιλήσω απλά και λαϊκά για να είμαι κατανοητός και δεν θα ήθελα να μακρηγορήσω.

Ποτέ δεν χρεώθηκε παραπάνω για κάποιο προϊόν και ούτε προσπάθησε κανένας να του πουλήσει κάτι ακριβότερο στο κατάστημα.
Πήρε την τιμή που είχε αναρτηθεί Online.

Παρέλαβε το προϊόν απο το κατάστημα μας έπειτα απο έρευνα αγοράς και επέλεξε οτι είναι το πιο φθηνό και το πιο οικονομικό ήταν να το παραλάβει ο ίδιος απο το κατάστημα.

Το έπιπλο το αγόρασε ολοκαίνουργιο στην συσκευασία του.Δεν γνωρίζαμε για το λάθος της συσκευασίας του μέχρι που το άνοιξε στον χώρο του.
Επικοινώνησε μαζί μας και συμφωνήσαμε να μιλήσουμε με την Zomo για να αντικατασταθεί το λάθος μέρος του επίπλου.
Έτσι και έγινε.

Περιμέναμε όλο το φορτίο της Zomo και όταν το παραλάβαμε, επικοινώνησα με τον κ. Παναγιώτη για την αποστολή του.
Τον ενημέρωσα οτι μπορούμε να στείλουμε το μέρος του επίπλου με ότι είναι πιο οικονομικό.

Απο μέρους του DJmarket δεν χρεώθηκε φυσικά ούτε το έπιπλο ούτε τα μεταφορικά του επίπλου προς το κατάστημα μας.
Το μόνο που ζήτησε απο τον κ. Παναγιώτη ήταν να αποδεχθεί το κόστος αποστολής προς τον χώρο του.

Μικρή λεπτομέρεια οπου θα αναφερθεί είναι οτι για να εξυπηρετηθεί πήγε το έπιπλο με ταξί στο κτελ.

Ποτέ δεν ζήτησε επιστροφή χρημάτων ή πίστωση, πράγμα που θα γινόταν ΆΜΕΣΑ.
Ακόμη μπορεί να μας το ζητήσει αλλα δεν επικοινώνησε μαζί μας.

Να σημειωθεί επίσης οτι δεν είχαμε ούτε θετικό ούτε αρνητικό feedback και προς έκπληξη μας βλέπουμε αυτό το θέμα στο forum.

Το ότι ο "ιδιοκτήτης" μιλάει και στο facebook στον κάθε πελάτη σχετικά με απορίες προϊόντων το θεωρώ θετικό και μόνο σαν υπηρεσία για τον πελάτη.

Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο με άμεσο στοκ, τιμές ανταγωνιστικές, δόσεις και αντικαταβολή που δεν υποστηρίζουμε "ξένα" καταστήματα.
Πιστεύω οτι όσοι έχουν αγοράσει απο το DJmarket γνωρίζουν το επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλους τους τομείς του online shopping.
Εδώ και 8 χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο online και φυσικά και πάντα με τα δικά σας σχόλια και απαντάμε σε όλα ( τονίζω σε όλα! θετικά ή αρνητικά)

Βρίσκομαι στην διάθεση σας για οποιοδήποτε σχόλιο.
Συγνώμη αν σας κούρασα αν και προσπάθησα να γίνω όσο πιο σύντομος.

Με εκτίμηση
Για το DJmarket.gr
Ευάγγελος Χασιώτης
 

Posted Mon 27 Jun 11 @ 6:24 am
aledjoPRO InfinityMember since 2005
@djmarketgr
de mas lete kati diaforetiko apo auto pou mas eipe o panagiotis

to thema mas einai an eseis ta blepetai logika ola auta opos gia paradeigma na xreothei ta metaforika.

emeis san katanalotes, blepoume san ypoxreosi apo ta katastimata na MIN xreothei tipota o pelatis gia opoiodipote
logo/lathos pou DEN ofiletai ston pelati.

me liga logia entelos laika opos tha elege kapoios
"ego plirosa gia exo auto pou poulate, eseis kopste to laimo sas gia na to exo sta xeria mou"

tora an ego pliroso 100 euro gia na agoraso ena kinito kai tou magazotora tou kostisei 300euro, den einai diko mou problima!
toso apla

apo merou sas tha eprepe na proteinete ESEIS san lyseis
1) antikatastasi olokilirou tou proiontos me ena kainourgio (enoeite xoris kamia xreosi,oute metaforika)
2) pistosi
3) epistrofi xrimaton (xoris xreosi gia ta metafora)

kai episis den eipate gia to lathos pou egine me to xroma tou epiplou

filika panta
 

Posted Mon 27 Jun 11 @ 7:36 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
paidia grafw gia na anaferw mono tin apopsi mou gia to djmarket kai i opoia exei na kanei me tin polyeti synergasia pou exw mazi tou. toso me to vaggeli oso kai me to gianni (ton patera tou) gnwrizomai mono apo to tilefwno. den exoume vre8ei apo konta pote! ekeino pou 8elw na anaferw einai i pragmatika katapliktiki antimetwpisi pou exw apo tii prwti mas epafi kai mexri simera! egw zw sta sivota 8esprwtias kai para tin apostasi den eixa pote tin paramikri ka8ysterisi alla kai tin ''apolyti'' opws 8a ti xaraktiriza eksypiretisi. xwris na 8elw na 8iksw ton panagiwti, profanws to provlima pou proekypse ofeiletai se la8os synenoisi kai oxi sto mi epaggelmatismo tou djmarket. apla einai krima na amavrwnoume ena sovaro katastima kai dyo poly sovarous epaggelmaties alla kai an8rwpous!
 

Posted Wed 29 Jun 11 @ 10:08 am


(Old topics and forums are automatically closed)