Quick Sign In:  

Forum: Balkan Forum

Topic: numark mixtrack pro i zvuk na slusalice....

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

evo jednog slucaja. (tek toliko da se malo druzimo)

Znaći kupio sam Numark mixtrack pro i sa njim dobio VDJ LE. OK. Instaliram ga na komp i kako sam dobio na raspolaganje PRO verziju na 20 dana, uzivao sam u njoj to vrijeme.
onda je nestala probna verzija i ostao sam na LE koja niš ne valja, niti ima pristup podesavanju zvuka, niti skinove....jednostavno to što vidiš to i imaš. OK. nije ni to problem, skinem sa neta VDJ 6-icu sa ključem, instaliram i sve radi super. :)

Ali onda sam imao svirku kod frenda na tulumu i ponio sam sa sobom Numark, sluške i USB sa muzikom i VDJ6 (crack). OK. Instaliram na njegov komp i prepozna controler i u opcijama na popisu zvučnih kartica postoji "numark" - ALI na izlazu za slušalice na controleru NEMA zvuka........na izlazima (sa zadnje strane) ima zvuk. slušalice rade inače normalo.

I prije pitanja da iznesem još jednu činjenicu. Znaći, VDJ LE koji dobiješ sa Numarkom ne želi raditi solo bez ukopčanog controlera (koja fora,a?)

Dal' nema zvuka u onom slučaju zbog toga jer nisam instalirao baš taj original VDJ LE; pa tek onda kasnije mogu stavljat neke druge verzije; kao doma kod mene na kompu?
Možda postoje neki driveri koji su ukomponirani u VDJ LE software pa sve radi....jer sam probao i na još jednom kompu isto tak pa nije bilo zvuka....

danas kad dođem doma sa posla probat ću Numark na tom prvom kompu gdj je VDJ LE + VDJ 6(crakc) dal' rade sluške, jer još nisam probao posle tuluma...pa ako rade onda je potvrđena moja sumnja u gore navedeno.
 

Posted Wed 09 Mar 11 @ 8:20 am
evo probao sam jučer i sve radi normalno....znači da ipak treba uvijek instalirat original VDJ jer se na njemu nalaze svi potrebni driveri za zvučnu karticu koja je u Numarku Mixtrack PRO.
kad je jednom instaliran VDJ LE mogu se kasnije stavljati i druge verzije (crack). kul :)
 

Posted Sat 12 Mar 11 @ 1:22 am


(Old topics and forums are automatically closed)