Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα στο playlist
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ανέβασα μια ερώτηση στην επίσημη ομάδα και μου απάντησε ένας από τους διαχειριστές να κατεβάσω ένα pads ... το κατέβασα το δοκίμασα και δεν δούλευε τίποτα... έκανα δοκιμές με τα κουμπιά τα πατούσα ολα αλλα δούλευε μόνο ένα αυτό που άλλαζε το τραγούδι από το ένα στο άλλο... το διέγραψα και τώρα μου δημιούργησε πρόβλημα στης 2 playlist που δοκίμασα αυτο το pads... μου αλλάζει τα τραγούδια το ένα μετά το άλλο... διέγραψα την λίστα την ξανα έβαλα από το back up που ειχα και μου το ξανα κανει ... μετά ονόμασα την λίστα πάλι τα ίδια... έχω ανεβάσει δύο βίντεο στην ομάδα νε το πρόβλημα που μου δημιούργησε... δες τα σε παρακαλάω κάποιος να μου πει πώς να λύσω τώρα αυτό το πρόβλημα.

Αυτό μου είπε να κατεβάσω... δεν δούλευε και μου ζητούσε συνέχεια να το κάνω ενημέρωση... έκανα ενημερώσει αλλα πάλι δεν δούλευε.. το έσβησα και μου άφησε προβλήματα
 

Posted Tue 04 May 21 @ 9:13 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Έσβησα την database και διορθώθηκε όμως έχασα όλα όσα ειχα κάνει σε bpm cue κτλ... την ξανα έβαλα μέσα, ήρθαν όλα ξανά οκ αλλα ξανα πέρασε και το πρόβλημα
 

Posted Tue 04 May 21 @ 11:05 pm
Στα τραγούδια που χρησιμοποίησες τα pads κάνε reanalyze.
Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον poi editor για να σβήσεις τα custom mix points που όρισες.
Σαφώς και αυτό που σου προτείνανε δουλεύει, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι κάνει.
Στην πράξη, ορίζει (μέσω των pads) που να γίνεται η αλλαγή στο automix ανάλογα με τον τύπο της μίξης.
Αν πατούσες τα κουμπιά στην τύχη το πιθανότερο είναι να όρισες "outro" points στην αρχή των κομματιών (ή πριν τα intro points) και έτσι το πρόγραμμα να τα αγνοεί τελείως.
 

Posted Wed 05 May 21 @ 10:36 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξαταλαβα τι κάνει και τα πατούσα ολα για να δω πως δουλεύει...

Έκανα ανάλυση τα τραγούδια για bpm κτλ και δεν διορθώθηκε.. μπήκα στο poi σε κάθε τραγούδι, έσβησα τα πάντα ακόμα και τα cue και δεν διορθώθηκε... έκανα επανεκκίνηση το πρόγραμμα και τον υπολογιστή μήπως και αλλα δεν ... και τελικά ,στο menu του automix έχει μια επιλογή που λέει, επεξεργασία λίστας κάτι τέτοιο... εκεί πέρα μου εμφάνισε ένα παράθυρο με κάποιες επιλογές και κάτω έγραφε, επαναφορτιση, αν θυμάμαι καλα έτσι πρέπει να έλεγε ... το πάτησα και δείχνει να τα διόρθωσε... θα το ξανα τσεκάρω πάλι πιο μετά γιατί πρέπει να κάνω μια δουλειά και δεν μπορώ να ασχοληθώ κι άλλο τώρα.
 

Posted Wed 05 May 21 @ 7:14 pm