Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Εντολη

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Dj Nii0Home userMember since 2017
Καλησπέρα βαζω αυτή την εντολη σε καποιο πληκτρο και χαμηλωνει το gain volume του deck 1, αν γραψω στην αρχη της εντολης deck 2 χαμηλωνει το gain του deck 2, δηλαδή χρειαζονται 2 κουμπια, τι εντολη χρειαζεται να υπαρχει για χαμηλωνουν και τα 2 gain ταυτόχρονα με ένα κουμπι? Ευχαριστω.

repeat_stop 'IncreaseGain' & repeat_stop 'DecreaseGain' & repeat_stop 'GainKeeper' & toggle 'TALKOVER' & var_equal 'TALKOVER' 1 ? mic on & repeat_start_instant 'DecreaseGain' 50ms & param_bigger gain 0.15 ? repeat_stop 'DecreaseGain' & repeat_start_instant 'GainKeeper' 5ms & load_pulse ? gain 0.275 : nothing : gain -1 : repeat_stop 'DecreaseGain' & repeat_stop 'GainKeeper' & mic off & repeat_start_instant 'IncreaseGain' 50ms & param_bigger gain 0.5 ? gain +1 : param_smaller 0.5 ? gain 0.5 & repeat_stop 'IncreaseGain' & repeat_stop 'DecreaseGain' : gain 0.5 & repeat_stop 'IncreaseGain' & repeat_stop 'DecreaseGain'
 

Posted Mon 25 Feb 19 @ 6:52 pm
Με τον τρόπο που είναι δομημένη αυτή η εντολή είναι αρκετά περίπλοκο (έως σχεδόν αδύνατο) να την κάνεις να δουλεύει για 2 decks ταυτόχρονα...
 

Posted Mon 25 Feb 19 @ 9:07 pm
Dj Nii0Home userMember since 2017
Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση σου, επειδή είσαι γνώστης θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε αυτό? Δηλαδή αν υπάρχει κάποια εντολή που να μπορεί να χαμηλώσει ταυτόχρονα και τα δύο gain μόλις πατάω κουμπί να ενεργοποιηθεί το μικρόφωνο και όταν το πατάω πάλι για να κλείσει να γυρνάνε στην θέση τους? Τα θέλω για ιντερνετικό ραδιόφωνο επειδή δεν έχει talk over. Ευχαριστώ και πάλι.
 

Posted Tue 26 Feb 19 @ 9:57 am
djsadimPRO InfinityMember since 2006
για talk over δοκίμασε αυτό :
deck left volume 20% while_pressed & deck right volume 20% while_pressed & mic on while_pressed
(το talk over δουλεύει όσο είναι πατιμενο το πλήκτρο )
 

Posted Tue 26 Feb 19 @ 10:52 am
Αυτό δεν είναι και η καλύτερη λύση. Γιατί αν ένα deck είναι κλειστό (το volume είναι 0%) η εντολή αυτή θα το ανοίξει...
Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω (και έκανα χρόνια κανονικό - όχι ιντερνετικό- ραδιόφωνο) για ποιο λόγο κάποιος θέλει να κάνει talk over πάνω από 2 decks ταυτόχρονα...
Δεν νομίζω οτι είναι πρακτικό κάποιος να μιξάρει 2 decks (και τα 2 decks ανοιχτά στον αέρα) και ταυτόχρονα με την μίξη να θέλει και να μιλήσει... Και αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που τα χέρια του βρίσκονται ήδη στα volume sliders γιατί να μπλέξει με talk-over, gain κτλ.

Μια λύση while_pressed θα ήταν deck 1 gain -50% while_pressed & deck 2 gain -50% while_pressed & mic on while_pressed
Αλλά αυτή η λύση διαφέρει πολύ από αυτό που κάνει το αρχικό script (που κάνει και "fade" και είναι toggle)
 

Posted Tue 26 Feb 19 @ 11:27 am
Dj Nii0Home userMember since 2017
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας θα τις δοκιμάσω,phantom deejay στο κανονικό ραδιόφωνο είχαμε την κονσόλα που είχε το κουμπάκι του μικροφώνου και το talk over αλλά επειδή δεν το έχω για αυτό ζητάω με κάποια εντολή να χαμηλώνουν και τα 2 gain ταυτόχρονα με ένα κουμπί για να μπορώ να μιλήσω στο μικρόφωνο όχι βέβαια την ώρα που μιξαρω.
Επίσης έχω μία pioneer ddj-rb και όταν βάζω το συγκεκριμένο skin δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί browser από την κονσόλα για να πάω να δω τα τραγούδια και να ξαναγυρίσει στο skin μπορείς να μου πεις ποια είναι η εντολή που πρέπει να βάλω για να λειτουργήσει από την κονσόλα? Ευχαριστώ πολύ.
 

Posted Tue 26 Feb 19 @ 1:13 pm
Dj Nii0Home userMember since 2017
ευχαριστω και παλι γιατι με βοηθήσατε στο ψαξιμο.
 

Posted Tue 26 Feb 19 @ 6:18 pm


(Old topics and forums are automatically closed)